Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı Özürlü Daimi İşçi İlanı (1 adet)

İlan Giriş : 02 Mart 2007 13:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sahil Güvenlik Onarım Destek Komutanlığı Özürlü Daimi İşçi İlanı (1 adet)

Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Daimi Kadrolu Özürlü İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların Türkiye İş Kurumu ünitelerine Şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir. (İstenen belgeler İŞKUR Personeli tarafından görülecek, mülakat esnasında da işyerine ibraz edilecektir.)

Statü

Cinsiyet

Meslek Adı

İşgücü Sayısı

Eğitim Durumu

Yaş

Aranılan Diğer Nitelikler

Özürlü

Erkek Kadın

Büro Memuru (Personel İşlemlerinin yapılması bilgisayar ortamında puantaj hazırlama ve evrak takibi yapılması.)

1

Lise ve Dengi Okul Mezunu

18 ve Üstü

Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü mezunu olmak veya MEB Onaylı Bilgisayar Sertifikası almış olmak Bilgisayar ? Büro makinalarına hakim olmak.

Aranan Diğer Şartlar

- 2004 veya 2006 KPSS sınavına girmiş olmak.

- Merkezi Sınav kapsamında müracaat eden adaylar arasında en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Önceliliklerden durumu talep şartlarına uygun olanlar Kuruma Kayıt tarihleri dikkate alınarak, açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav / mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.