Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 01 Mart 2007 21:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

2547 SayılfKanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre Üniversitemiz'e Öğretim Elemanı alınacaktır.

1- Doçent kadrosu için adayların Başvuru Formuna Özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Doçentlik belgesini veya noterden onayh suretini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

2- Okutman kadrosu için adayların aşağıda belirtilen "Aranan Özel Şartlar"a uymak «artıyla Yabancı Dillerini belirten Başvuru Formuna özgeçmişlerini, 2 fotoğrafım, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, eserlerini, hizmet, Öğrenim ve LES (Lisansüstü Eğitim Sınavı'ndan en az 50 puan almış olmak) belgeleriyle birlikte Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

3- Başvurularda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Akademik Personelin Atanma ve Yükseltilmesi Kriterleri" dikkate alınacağından belirtilen belgelerinde eklenmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi (www.pasonel.sakarya.edu.tr) adresinden temin edilebilir. Son başvuru tariki ilanın yayınım müteakip İS (onbes) gündür. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir