İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 14 Eylül 2015 08:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize aşağıda unvanı, derecesi ve niteliği belirtilen kadrolara: 2547 sayılı kanunun 25 ve 26. maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre asgari şartları sağlayan öğretim Üyesi alınacaktır.

A- PROFESÖR BAŞVURU ŞARTLARI

*Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği dilekçelerine; özgeçmişini, Nüfus Cüzdan Örneğini, 2 adet fotoğrafını, sabıkasızlık belgesini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 1 (Bir) takım dosya ve 6(altı) adet CD'yi ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığfna başvurmaları gerekmektedir.

B-DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI

* Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, (2) iki adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, doçentlik belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (Dört) takım dosya ve 4 CD'i ile başvurmaları gerekmektedir. Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.(Doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacaktır.) Başvurular Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

*Yapılan müracaatlarda belirtilen şartları taşımayan, eksik belgeli dosyalar ve süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

*Başvurular, ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde yapılacaktır.

Unvanı

Der.

Adet

Birimi

Bölümü

Anabilim Dalı

AÇIKLAMALAR

Prof.

1

1

Mühendislik Fakültesi

Elektrik-Elektronik

Mühendisliği

Devreler ve Sistemler

Prof.

1

1

Ziraat Fakültesi

Tarla Bitkileri

Tarla Bitkileri

Bitki Ekolojisi ve Sosyolojisi Alanında Doktora yapmış olmak.

Prof.

1

1

Mühendislik Fakültesi

İnşaat Mühendisliği

Geoteknik

Doç.

1

1

Fen Edebiyat Fak

Tarih

Ortaçağ Tarihi