Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Düzeltme var

Kaynak : Sözcü Gazetesi
İlan Giriş : 08 Eylül 2015 00:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Düzeltme var

Galatasaray Üniversitesi Rektörlüğünden:

DÜZELTME İLANI

6 Eylül 2015 tarih ve 29467 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan; Akedemik kadro ilanımızın Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi bölümü sehven eksik yayımlanmış olup, aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

Anabilim Dalı

Kadro Unvanı

Derece

Adedi

Açıklama

Yöneylem Araştırması

Doçent

1

2

Endüstri Mühendisliği veya Yöneylem Araştırması alanında Doktora yapmış olmak; Endüstri Mühendisliği alanında Doçent unvanına sahip olmak; bilimsel araştırma yapabilecek ve ders verebilecek düzeyde Fransızca bilmek


Galatasaray Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca aşağıda unvanları gösterilen kadrolara öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesindeki genel şartları ve "Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönergesinde" belirtilen şartları haiz olmaları gerekmektedir.

Profesör kadrosu devamlı statüde olup, atanmak isteyen adayların, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin" 17. Maddesinde belirtilen şekilde, dilekçe ekinde özgeçmişini, Doçentlik belgesini, 4 adet fotoğraflarını, yayın listesini (Başlıca araştırma eseri belirtilecektir.), bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları 6 adet dosya halinde hazırlayarak Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına,

Doçent kadrosu devamlı statüde olup, atanmak isteyen adayların, özgeçmişini, Doçentlik belgesini, yabancı dil belgesini, 4 adet fotoğraflarını, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları 4 adet dosya halinde dilekçelerine ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına,

İlan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliği onaylanmamış diplomayla ve eksik evrakla başvuranların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlan olunur.

ADRES : Galatasaray Üniversitesi Çırağan Cad. No: 36 34349 Ortaköy/İSTANBUL

ANABİLİM DALI

KADRO UNVANI

DERECE

ADEDİ

AÇIKLAMA

Anayasa Hukuku

Doçent

1

1

Hukuk Fakültesi mezunu olmak; alanında doktora ve Doçent unvanına sahip olmak; Anayasa Hukuku alanında bilimsel yayınları bulunmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Felsefe Tarihi

Profesör

1

1

Alanında Doçent unvanına sahip olmak.

Sistematik Felsefe ve Mantık

Doçent ..

1

Alanında Doçent unvanına sahip olmak.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Radyo ve Televizyon

Doçent

1

1

İlgili Anabilim Dalına ait konularda uluslararası yayınları bulunmak.

MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ

Yöneylem Araştırması

Doçent

1

2

»

Endüstri Mühendisliği veya Yöneylem Araştırması alanında doktora yapmış olmak; Endüstri Mühendisliği alanında Doçent unvanına sahip olmak; bilimsel araştırma yapabilecek ve ders verebilecek düzeyde Fransızca bilmek.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Muhasebe ve Finansman

Doçent

2

rr

Muhasebe alanında Doçent unvanına sahip olmak; Muhasebe alanında bilimsel yayınları bulunmak; ders verebilecek düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmek.

Siyaset ve Sosyal Bilimler

Doçent

1

1

Alanında Doçent unvanına sahip olmak; alanında dergilerde makale ve/veya kitap bölümü yayımlamış olmak; ders verebilecek düzeyde İngilizce ve Fransızca bilmek.