SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Tic.A .Ş . Daimi İşçi Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Şubat 2007 09:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
SEAŞ Soma Elektrik Üretim ve Tic.A .Ş . Daimi İşçi Alım İlanı

Türkiye İş Kurumu Soma Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube  Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.)

Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu
Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Teknikeri 1 MYO Bilgisayar Programcılığı veya Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Bölümü Mezunu
Elektrik Teknisyeni (Genel) 1 EML. Teknik Lise Elektrik Mezunu
Elektronik Teknisyeni (Genel) 2 EML. Teknik Lise Elektronik Mezunu
Sıhhi Tesisatçı 2 EML. Teknik Lise Sıhhi Tesisat Bölümü
Tesviyesi 18 EML. Teknik Lise Torna Tesviye Mezunu
Metal İşleri Teknisyeni 4 EML. Teknik Lise Metal İşleri Mezunu

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

* 2004 ve 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılan Ortaöğretim Mezunları İçin KPSSP94 puanı, Önlisans Mezunlarının KPSSP93 Puanı 60 ve Üzerinde Puan Alan Adaylar Başvurabilirler. Adaylar İşyerinin Durumları Uyan Yalnız 1 Talebine Müracaat Edebilirler.

* Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden Durumları Talep Şartlarına Uyanlar Başvuru tarihine göre, Merkezi sınava katılanlar ise, Puan durumuna göre olmak üzere Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda ve Sıradan isim ve Adresleri ile Durumlarına ilişkin Açıklayıcı Bilgilerle Birlikte ayrı Liste Halinde İşçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir. Mülakat/ sözlü Tarihi ve Yeri Kamu Kuruluşu tarafından Adaylara Bildirilecektir.

Yukarıda Belirtilen Talep Şartlarına Durumu Uyan Adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (Sınava katılanlar için Merkezi Sınav Sonuç Belgesi, Diploma, Diğer İstenen Belgelerin Asılları ve Bunların Fotokopileri ile Merkezi sınav Uygulanmayacaklar için Diğer İstenen Belgelerin Asılları, Durumlarını Belirtir Belge ve fotokopisi ile Birlikte) Kayıtlı oldukları veya olacakları İŞKUR Ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.