Kara Kuvvetleri Komutanlığı Daimi İşçi İlanı

İlan Giriş : 05 Şubat 2007 16:21, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Daimi İşçi İlanı

Türkiye İş Kurumu Kayseri İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi işçi alınacaktır.

Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri veya Şube Müdürlüklerine Şahsen Başvurmaları gerekmektedir. (İstenen belgeler İŞKUR Personeli tarafından görülecek, mülakat esnasında da işyerine ibraz edilecektir.)

Kamu Kuruluşunun Adı

Meslek Adı

İşgücü Sayısı

Eğitim Durumu

Aranılan Diğer Nitelikler

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı

Metal İşleri Teknisyeni

20

Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri bölümü mezunu olmak.

 

T.C. Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı

Motor Teknisyeni

5

Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesi Motor bölümü mezunu olmak.

 

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine; Erkek Adayların Askerlikle ilişiği bulunmaması (Muaf, Yapmış veya Tecilli olması) gerekmektedir. Başvuruda; Belgeler İŞKUR personeli tarafından görülecek, Asılları Mülakat esnasında İşyerine (2. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı) verilecektir. 2004 ve 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılan, Anadolu E.M.L., Teknik Lise veya E.M.L.?lerinin ilgili bölüm mezunları, KPSSP94 Puanı 60 ve üzerinde olan adaylar başvurabilirler. Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden Durumları Talep Şartlarına Uyanlar Başvuru Tarihine göre, Merkezi Sınava katılanlar ise, Puan durumuna göre olmak üzere Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda ve Sıradan İsim ve Adresleri ile Durumlarına İlişkin Açıklayıcı Bilgilerle Birlikte iki ayrı Liste Halinde İşçi İsteğinde Bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir. Mülakat / sözlü Tarihi ve Yeri Kamu Kuruluşu Tarafından Adaylara Bildirilecektir.

Yukarıda Belirtilen Talep Şartlarına Durumu Uyan Adayların İlanın Resmi Gazete?de Yayımlandığı Tarihten itibaren 15 Gün İçerisinde (Sınava Katılanlar İçin Merkezi Sınav Sonuç Belgesi, Diploma Asılları ile Merkezi Sınav Uygulanmayacaklar İçin Diğer İstenen Belgelerin Asılları, Durumlarını Belirtir Belge ve Fotokopisi ile Birlikte) Kayıtlı Oldukları veya Olacakları İŞKUR Ünitesine Şahsen Başvurmaları Gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.