• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Şanlıurfa Siverek SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 2015-06-29T10:54
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14
Büro Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 06.07.2015
İl ŞANLIURFA İlçe SİVEREK Alınacak Sayı 5
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - 1. 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak.Tercih Sebebi Bölümler: Bilgisayar Mühendisliği. Tüm Bilgisayar Öğretmenliği ve Bilişim Sistemleri 2. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Tercih Nedeni) 3. Yüksek Lisans (Tercih Nedeni) 4. Yabancı Dil Sertifikası (Yabancı Dil Eğitimi veren Fakülteler den sertifika istenmeyecektir) (Tercih Nedeni) 5. Bilgisayar İşletmenliği-Operatör sertifikasına sahip olmak.İyi derecede bilgisayar ve Microsoft Ofis programlarını kullanmak (Tercih Nedeni) 6. Başvuru tarihi itibariyle son bir yıldır Siverekte ikamet ediyor olmak.(29.06.2014 ve daha sonra) 7. Sosyal İletişim becerisine sahip olmak 8.Vakfımıza ataması durumunda merkezi memur atamaları hariç en az 5 (Beş) yıl süreyle çalışmak zorunludur. Vakıfımıza atanan personelin bu zaman zarfı içinde başka bir vakıfa transfer olma talebi olmayacaktır.Bu zorunluluğu noterden taahhüt edecektir. 9.Adli sicil belgesi ve Sağlık Raporu (Kazanan adaylardan istenecektir) İlan ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve başvuru aşamasında istenilecek belgelere http://www.siverek.gov.tr// adresinden ulaşabilirsiniz.
Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 06.07.2015
İl ŞANLIURFA İlçe SİVEREK Alınacak Sayı 10
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif kullanıyor olmak - Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı - 1. 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarından mezun olmak. Tercih Sebebi Bölümler: Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Siyasal Bilgiler Fakültesi , PDR, Hukuk Fakültesi, Halkla İlişkiler ve İİBF 2. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanmak(Tercih Nedeni) 3. Yüksek Lisans (Tercih Nedeni) 4. Yabancı Dil Sertifikası (Yabancı Dil Eğitimi veren Fakülteler den sertifika istenmeyecektir. (Tercih Nedeni) 5. Bilgisayar İşletmenliği-Operatör sertifikasına sahip olmak. (Tercih Nedeni) 6. Başvuru tarihi itibariyle son bir yıldır Siverekte ikamet ediyor olmak.(29.06.2014 ve sonrası) 7. Sosyal İletişim becerisine sahip olmak 8.Vakfımıza ataması durumunda merkezi memur atamaları hariç en az 5 (Beş) yıl süreyle çalışmak zorunludur. Vakıfımıza atanan personelin bu zaman zarfı içinde başka bir vakıfa transfer olma talebi olmayacaktır.Bu zorunluluğu noterden taahhüt edecektir. 9.Adli sicil belgesi ve Sağlık Raporu (Kazanan adaylardan istenecektir. İlan ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve başvuru aşamasında istenilecek belgelere http://www.siverek.gov.tr// adresinden ulaşabilirsiniz.
Memurlar.Net
1 hafta önce TSE 184 personel alacak 1 hafta önce Dışişleri Bakanlığı 200 Aday Meslek Memurluğu Alım İlanı 4 hafta önce Sayıştay 25 denetçi yardımcısı adayı alacak 1 hafta önce BDDK,160 uzman yardımcısı alacak 2 hafta önce TÜBİTAK 38 personel alacak 5 gün önce TÜBİTAK 41 personel alacak 2 hafta önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı 5 gün önce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 4 gün önce Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 2 hafta önce Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı