Niğde Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 29 Aralık 2006 15:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Niğde Üniversitesi Akademik Personel İlanı

NIGDE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanı alınacaktır. Başvurular ilanın günlük gazetede yayın tarihini takip eden 15 (onbeş) gündür.
Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların 2547 Sayılı Kanunu'nun 26. maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme kriterlerine haiz olması, Anabilim Dalını belirten dilekçesine, özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdanı sureti 2 adet fotoğraf, Doçentlik basan belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosyayı ekleyecektir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların 2547 Sayılı Kanun'un 23. maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme kriterlerine haiz olması, Anabilim Dalını belirten dilekçe özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, doktora belgesi, Yabancı Dil belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı başvuru dosyasına eklemeleri gereklidir. KPDS ve ÜDS'den 55 puan ve üstü, TOEFL ve IELTS sınavlarında KPDS ve ÜDS'nın 55 puanına eşit ve üstünde bir puan kabul edilir.

Adayların Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

BİRİMİ VE BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI VEYA ALANI UNVANI ADET AÇIKLAMALAR
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Kimya Organik Kimya Profesör 1
Fizik Kaühal Fiziği Yardımcı Doçent 1
Tarih Ortaçağ Tarihi Yardımcı Doçent 1
MÜHENDİSLİK MİMARLIK
Elektrik Elektronik Müh. Elektromanyetik Al. ve Mik. Dalga Tek. Yardımcı Doçent 1
EĞİTİM FAKÜLTESİ      
İlköğretim Sosyal Bilgiler Eğitimi Yardımcı Doçent 1
Güzel Sanatlar Eğitimi Resim İş Eğitimi Yardımcı Doçent 1
  Müzik Eğitimi Yardımcı Doçent 1