Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 28 Aralık 2006 10:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

1 ? Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve doçentlik belgesinin noter tasdikli sureti ile

NOT: Öğretim Üyesi olarak müracaat edecek adayların ?Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Yükseltme Kriterleri?nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. Yapılacak ön (şekli) incelemeye göre ilkede öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin işleme konulmayıp başvuru belgeleri iade edilecektir. (Akademik Yükseltme Kriterlerine http://www.omu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.)

Müracaat Yeri : Adayların Üniversitemiz Rektörlüğüne ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Tarihi : Doçent adaylarının Resmi Gazete ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır.) 15 gün içerisindedir.

Birimi Anabilim Dalı Doçent

Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hast. 1 (Pediatrik Nöroloji Uzmanı)

Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hast. 1 (Pediatrik Hematoloji Uzmanı)

Diş Hekimliği Fak. Ağız Diş Çene Hst. Ve Cer. 1 (Oral Cerrahide doku yapıştırıcıları konusunda deneysel çalışma yapmış olmak)

Diş Hekimliği Fak. Protetik Diş Tedavisi 1 (Kraniofasiyal yapıda insisivlerin dinamiği konusunda çalışma yapmış olmak)

Diş Hekimliği Fak. Protetik Diş Tedavisi 1 (Dişsizlikte Alveol yükseklikleri ve Anatomik Lendmarklar konusunda çalışma yapmış olmak)