Erciyes Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 23 Aralık 2006 14:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Erciyes Üniversitesi Akademik Personel İlanı

1 -Üniversitemize bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim elemanı alınacaktır.

2-Kanuni şartlara haiz adayların ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren en gec 15 gün içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na bizzat başvurmaları gerekmektedir.

3-Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmak gerekmektedir.

4-Belirtilen şartlan taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

5-İlan hakkında Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı'nın 0352 437 49 16 numaralı telefonundan bilgi alınabilir,

BAŞVURULAR İÇİN ARANAN ŞARTLAR VE GEREKLİ BELGELER

DOÇENTLER İÇİN:

-2547 sayılı Kanun'un 25. maddesinde belirtilen şartlara haiz olmak,

-Adaylar Personel Daire Başkanlığına müracaat ederken dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ve iki adet fotoğraf -Yayın listesi, özgeçmiş ve yayınlarının birer örneğini (4 takım) teslim etmeleri gerekmektedir.

YARDIMCI DOÇENTLER İÇİN:

-Adayların ilan edilen yardımcı doçentlik kadrosuna başvurabilmeleri için durumlarının Erciyes Üniversitesinde ilgili birimde açık bulunan yardımcı doçentlik kadrolarına başvurma, yükseltilme ve atanma konusunda Senato ilkelerinin ilgili maddelerin de belirtilen şartlara uygun olması gerekmektedir.

-2547 Sayılı Kanunun 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz olmak.

-Adaylar Personel Daire Başkanlığına müracaat ederken dilekçe (yabancı dil ve anabilim dalı belirtilecek), özgeçmiş, yayın listesi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi ve iki adet fotoğraf.

-Yayın listesi, özgeçmiş ve yayınlarının birer örneğini (4 takım) teslim etmeleri gerekmektedir.

-Yardımcı doçent adaylarının Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)'ndan 65, Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı (KPDS)'ndan 70 puan almaları şarttır.

-Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavı (KPDS)ndan 65 puan alanlar da müracaat edebilecek ancak Üniversitemizde yabancı dil sınavı yapılacaktır,

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İÇİN:

-Dilekçe (yabancı dil ve anabilim dalı belirtilecek), özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, savcılık belgesi, öğrenim belgeleri, 2 adet fotoğraf,

-Varsa yayınlanmış eserlerinin birer örneği,

-Öğretim görevlisi adaylarının en az yüksek lisansını yapmış olması şarttır

-Doktora derecesine sahip olan adayların Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit sınavından en az 50 (elli) puan veya eş de ğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları zorunludur. Lisansüstü Eğitim Sınavı'ndan (LES) son iki yılda 50 puan almış olmaları zorunlu değildir.

-Sadece Yüksek Lisans belgesi olan adayların Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit (KPDS) sınavından en az 50 (elli) puan veya eş değerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları ve Lisansüstü Eğitim Sınavı'ndan (LES) son iki yılda 50 puan almış olmaları zorunludur.

-Halen Yükseköğretim Kurumlarında görev yapanlar ile daha önce Yükseköğretim Kurumlarında görev yapmış ve ayrılan lar Lisansüstü Eğitim Sınavı'ndan (LES) muaftır.

OKUTMAN İÇİN

-Dilekçe (yabancı dil ve anabilim dalı belirtilecek), özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, savcılık belgesi, öğrenim belgeleri, '2 adet fotoğraf,

-Varsa yayınlanmış eserlerinin birer örneği

-Doktora derecesine sahip olmayan adayların Lisansüstü Eğitim Sınavından (LES) son iki yılda 50 puan almış olmaları zo runludur.