Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Sabah Gazetesi
İlan Giriş : 08 Nisan 2015 10:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi ile öğretim Üyesine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Esaslarına göre alınacak öğretim üyesi kadro ilanlarına ait başvuru belgeleri www.msgsu.edu.tr internet adresinin personel/ilgili mevzuat kısmında yer almaktadır. Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Başvuru süresi, bu ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gün olup, son başvuru tarihi tatile denk geldiği takdirde bir sonraki mesai saati bitimine kadar başvuru yapılabilecektir. Kadro dereceleri ve sınava ilişkin diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir.

Duyurulur.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ANABILİM/ANASANAT DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

Eğitim Programları ve öğretim

Doç.

1

Eğitim Yönetimi ve Teftişi alanında Lisans eğitimi almış olmak, aynı anabilim dalında Lisansüstü eğitim yapmış olmak, örgütsel davranış, liderlik ve karar verme alanında çalışma yapmış olmak.

GOZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ANABILİM/ANASANAT DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

Seramik Tasarımı

Yrd. Doç.

1

Üniversitelerin Seramik ve Cam Tasarımı Bölümlerinden mezun olmak, Sokak Sanatı ve Çağdaş Seramik Sanatının bu alandaki uygulamalan konularında uzman olmak.

İSTANBUL DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ ANABILİM/ANASANAT DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

Yaylı Çalgılar

Yrd. Doç.

1

Herhangi bir Devlet Konservatuvan Viyolonsel Sanat Dalı Lisans mezunu olmak, Devlet Konservatuvannda en az bir yıl ders vermiş olmak, yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda Oda Müziği konserleri ve Resitaller vermiş olmak.

REKTÖRLÜK ANABILİM/ANASANAT DALI

UNVANI

ADET

AÇIKLAMALAR

Bilgisayar Ortamında Sanat ve Tasarım

Doç.

1

Mühendislik ve Mimarlık alanlarından birinde Lisans eğitim yapmış, coğrafi bilgi sistemleri ve bina bilgi sistemleri konularında uzman olmak.