Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 15 Aralık 2006 13:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Akademik Personel İlan Metni 14.12.2006 tarihli Hürriyet Gazetesinde Yayınlanmıştır.

YAYIMLANMA TARİHİ 14.12..2006
SON MÜRACAAT TARİHİ 29.12.2006

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerine göre aşağıda belirtilen birimlere öğretim elemanı alınacaktır.

Öğretim Görevlisi, Okutman ve Uzman kadrolarına başvuran adaylar başvuru dilekçelerine özgeçmiş öğrenim belgesi suretini, KPDS veya ÜDS sınav sonuç belgelerine, varsa eserlerini ve 3 adet fotoğraflarını ekleyerek ilgili birime vereceklerdir.

GENEL AÇIKLAMALAR

Öğretim Görevlisi, Okutman ve Uzman kadrolarına müracaat eden adaylar KPDS ve ÜDS sınavlarından almış oldukları notlarını, Yabancı Dil notu olarak kabul etmeleri halinde yabancı dil sınavına girmeyebilirler.

Okutman, Öğretim Görevlisi ve Uzman kadrosuna, açıktan veya öğretim elemanı dışındaki kadrolardan naklen atanabilmek için;

a) Lisansüstü Eğitim Sınavından(LES), son iki yılda en az 50 puan almış olması gerekmektedir. (Doktora derecesine sahip olanlar için bu şart aranmaz.)

b) Lisans ve üstü düzeyinde eğitim veren birimlerde (Fakülte, Yüksekokul, Rektörlük) istihdam edilecek adayların,

ÖSYM tarafından yapılan KPDS vaya ÜDS'den az 50 (Elli) puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan dengi bir puan almış olmaları zorunludur.

(KPDS-50, ÜDS-50, İnternet-based Total-53, Computer-based Total-153, Paper-based Total-477 veya IELTS-5,5) Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumdan alacakları ayrıntılı hizmet belgesini onaylı olarak müracaat belgelerine ekleyeceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Müracaatlar ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 gün içerisinde ilgili birimlere yapılacaktır.

Posta ile müracaat edecek adaylar için; postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır

Adaylar sadece durumuna uygun bir (1) birime müracaatta bulunabileceklerdir.

BİRİMİ/BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ NİTELİĞİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ          
İnşaat Mühendisliği Yapı Uzman 4 1 İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olmak .
Tekstil Mühendisliği Tekstil Teknolojisi Uzman 4 1 Mesleki veya Teknik Eğitim Fakültelerinin Tekstil Bölümünden mezun olmak.
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTE Sİ          
Felsefe Sistematik Felsefe ve Mantık Uzman 4 1 Felsefe Bölümü mezunu olmak (Fen Edebiyat Fak.Felsefe Bölümünde görevlendirilmek üzere)
Arkeoloji Klasik Arkeoloji Uzman 4 1 Arkeoloji Bölümü mezunu olmak (Fen Edebiyat Fak. Arkeoloji Bölümünde görevlendirilmek üzere)
GÜZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ          
Grafik Grafik Öğr.Gör. 2 1  
Grafik Grafik Öğr.Gör. 3 1 Eğitim Fak.Resim-İş Eğitimi Bölümü Grafik alanında yüksek lisans yapmış olmak.
Tekstil Tasarımı Tekstil Tasarımı Öğr.Gör. 3 1  
ISPARTA SAĞLIK YÜKSEKOKULU        
Fizik Tedavi Rehabilitasyon Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Öğr.Gör. 5 1 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü çıkışlı
ATABEY MESLEK YÜKSEKOKULU          
İktisadi ve İdari Proğramlar   Öğr.Gör. 5 1 Beden Eğitimi ve Spor Bölümü çıkışlı olmak. (Sağlık Yüksek Okulunda görevlendirilmek üzere)
Teknik Proğramlar   Öğr.Gör. 5 1 Gül üzerine çalışmış olmak, gül konusunda yüksek lisans yapmış olmak. (Gül ve Gül Ürünleri Araştırma ve Merkezinde görevlendirilmek üzere)
GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU        
Teknik Proğramlar   Öğr.Gör. 6 1 Fen-Edebiyat Fakültelerinin Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü Sanat Tarihi A.B Dalı mezunu olmak.
YALVAÇ MESLEK YÜKSE KOKULU        
İk.ve İdari.Proğ. Öğr.Gör. 7 1 Kamu yönetimi çıkışlı olmak
REKTÖRLÜK Okutman 5 1 GSF Resim Bölümü mezunu olmak ve yüksek lisans yapmış olmak (Güzel Sanatlar Fakültesinde görevlendirilmek üzere)
REKTÖRLÜK Uzman 5 1 İşletme çıkışlı olmak ve Yüksek lisans yapmış olmak. (Strateji Geliştirme Daire Bşk.'da görevlendirilmek üzere)
REKTÖRLÜK Uzman 6 2 Kütüphanecilik veya Bilgi ve Belge yönetimi çıkışlı olmak (Kütüphane ve Dökümantasyon Daire.Bşk.'da görevlendirilmek üzere )
REKTÖRLÜK Uzman 6 1 Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği mezunu olmak. (Öğrenci İşleri Daire Bşk. Görevlendirilmek üzere)
REKTÖRLÜK Uzman 5 1 Linux, Free BSD, Solaris İşletim Sistemlerinde, Pfsense Proğramında deneyimli olmak (Bilgi İşlem Daire Başk.)
REKTÖRLÜK Uzman 6 1 Mühendislik Fakültelerinin Elektrik - Elektronik veya Elektronik Haberleşme Bölümü Mezunu olmak (Arş.ve Uygulama Hastanesinde Görevlendirilmek üzere)