Anadolu Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 13 Aralık 2006 09:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Anadolu Üniversitesi Akademik Personel İlanı

ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR.

Üniversitemize bağlı birimin aşağıda belirtilen boş kadrosuna devamlı statüye atanmak üzere kanuni şartları taşıyan Profesörler ve Doçent alınacaktır.

Anadolu Üniversitesi?nde Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma İle İlgili Değerlendirme Ölçütleri?ni taşıyan adayların dilekçelerine 2 fotoğraf, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdanı sureti, askerlik durumlarını gösteren belge, özgeçmişlerini, Doçent adaylarının Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 16. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı, Profesörlerin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan 6 adet dosyayı da ekleyerek ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde ?Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı-Eskişehir? adresine vermeleri gerekmektedir.

Duyurulur.

Profesör (Devamlı Statü):

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı.

Fen Fakültesi İstatistik Bölümü İstatistik Teorisi Anabilim Dalı.

Doçent (Devamlı Statü):

Açıköğretim Fakültesi İktisadi ve İdari Programlar Bölümü.

Fen Fakültesi Fizik Bölümü Genel Fizik Anabilim Dalı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı.

Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmakognozi Anabilim Dalı, Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmasötik Kimya Anabilim Dalı.

İletişim Bilimleri Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü, İletişim Bölümü İletişim Anabilim Dalı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Baskı Sanatları Bölümü Baskı Sanatları Anasanat Dalı.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Kontrol ve Kumanda Sistemleri Anabilim Dalı.

Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı.