Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 11 Aralık 2006 10:29, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birim ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre öğretim elamanı alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren onbeş (15) gündür Başvurular ilan edilen birime şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Uzman kadrosuna başvuracak adaylar ; başvurduğu görevi, anabilim dalını belirttiği dilekçesine ekleyeceği, mezuniyet belgesi, özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 adet referans mektubu, yabancı dil belgesi (KPDS, ÜDS?den 50 puan veya eşdeğer yabancı dil belgesi,) son iki yıla ait LES Belgesi (en az 50 puan) ve varsa bilimsel çalışmalarıyla kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır.

Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuracak adaylar, başvurduğu görevi, anabilim dalını belirtiği dilekçesine ekleyeceği, mezuniyet belgesi, transkript (lisans not ortalaması en az 100 üzerinden 60 veya 4.00 üzerinden 2.00 olanlar), özgeçmiş, nüfus cüzdanı fotokopisi, üç öğretim üyesinden alacağı referans mektubu, yabancı dil belgesi (KPDS, ÜDS?den en az 50 puan veya eşdeğer yabancı dil belgesi) ile, başvurduğu alanla ilgili (ilanın yayım tarihi itibari ile iki yılı geçmemiş) LES Belgesi (en az 50 puan) veya varsa bilimsel çalışmalarıyla kadronun ilan edildiği birime başvuracaktır. Adaylardan ilana son başvuru tarihi itibarı ile lisans mezunlarının 27, yüksek lisans öğrencilerinin 29, doktora öğrencilerinin 31 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Başvuracak adaylardan halen araştırma görevlisi kadrosunda olup da naklen atanacaklarda LES belgesi ve yaş şartı aranmayacaktır.

Uzman ve araştırma görevlisi adayların bilim sınavı 27/12/2006 Çarşamba günü saat 10.00?da kardorun ilan edildiği birimde yapılacaktır.

Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro dereceleri ile ?Bazı Akademik Kadrolara Öğretim Elamanı Dışındaki Kadrolardan Naklen Yapılacak Atamalarda yada Açıktan Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik?, AİBÜ Öğretim Elemanlarının İlk Defa ve Süresi Sona Erenlerin Yeniden Atanmaları Hakkında Yönerge? ile AİBÜ Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru İlkeleri Hakkında Yönerge? hükümlerine uygun olması gerekmektedir.

İlan edilen kadrolara atanması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.

Bu konulara ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

Birimi Anabilimdalı Ünvanı Der. Adet  
Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitim Arş. Gör. 7 1 Çocuk gelişimi alanında, doktora yapıyor olmak
Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Arş. Gör. 7 1 Fen Bilgisi Öğretmenliği alanında lisans mezunu
Birimi Anabilimdalı Ünvanı Der. Adet  
Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji Arş. Gör. 7 1  
Fen-Edebiyat Fakültesi Deneysel Psikoloji Uzman 5 1 Sosyal Bilimlerde doktora yapıyor olmak
Sağlık Bil. Ens .   Arş. Gör. 7 1  
Sosyal Bil. Ens .   Arş. Gör 7 1 İktisat politikası alanında
Rektörlük   Uzman 5 1 Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği mezunu, tercihen Lisansüstü çalışma yapıyor olmak
Rektörlük   Uzman 5 1 Şehir ve Bölge Planlaması alanında, Y.Lisans yapmış olmak