Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İsu Genel Müdürlüğü müfettiş yardımcılığı sınav ilanı

İlan Giriş : 08 Aralık 2006 15:09, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İsu Genel Müdürlüğü müfettiş yardımcılığı sınav ilanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İsu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı

MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Genel Müdürlüğümüz Teftiş Kurulu Başkanlığının açık bulunan, GİH sınıfından 4 adet 6. dereceli Müfettiş Yardımcısı kadrosuna sınav ile Müfettiş Yardımcısı alınacaktır.

1- Başvuru :

Başvuruların, 21 Aralık 2006 tarihine kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Belsa Plaza Kat : 5 ? Kocaeli adresine şahsen bir dilekçeyle (İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından veya www.isu.gov.tr internet adresinden indirilerek temin edilebilecektir) yapılması gerekmektedir.

2 - Sınav Tarihi ve Yeri :

Yazılı Sınav Tarihi : 06/01/2007 Cumartesi günü saat: 1100?da yapılacaktır.

Yazılı Sınav Yeri : Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu Belsa Plaza Kat : 9 İzmit - KOCAELİ

3 - Başvuru Sırasında İstenecek Belgeler:

Başvuru Dilekçesi (Yukarıda belirtilen adresten veya www.isu.gov.tr internet adresinden indirilerek temin edilebilecektir) ve eki belgeler.

4 - Giriş Koşulları :

Adayların; Müfettiş yardımcılığı giriş sınavına katılabilmek için aşağıda belirtilen şartları taşımak gerekir;

a) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel koşulları sağlamak.

b) Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden ve bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen, en az dört yıl eğitim veren yurtiçi ve yurtdışındaki fakültelerin bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

c) Yazılı sınav tarihinde 30 yaşını doldurmamış olmak.

d) Askerlik görevini yapmış yada erteletmiş veya askerlikle ilgisi olmamak.

e) Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliği uyarınca, ÖSYM tarafından 01-02 Temmuz 2006, 02-03 Temmuz 2005, 10-11 Temmuz 2004 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) KPSSP62 puan türünden yetmiş (70) ve daha yüksek puan alan adaylar arasında, en yüksek puan sıralamasına göre başvuranlardan ilk 40 kişi içerisinde bulunmak, (Eşit puan almış olmaları durumunda 40. sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü sınava çağrılacaktır.)

Başvuran adaylardan sınava katılabilme şartlarını taşıyanlar; 26/12/2006 tarihinde ad-soyad ve KPSSP62 puanları belirtilmek suretiyle www.isu.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır. Sınava katılma başvurusu kabul edilen adaylara, sınava girişte kullanılmak üzere, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığınca Sınav Giriş Belgesi (Adaylık Belgesi) düzenlenip verilecektir. Sınav Giriş Belgeleri (Adaylık Belgesi) sınav saatine kadar İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından elden verilecektir. Sınavda öncelikle bu belge ibraz edilecek, Adaylık Belgesi ile birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı özel bir kimlik belgesi ayrıca bulundurulacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Adaylar, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığının (0262) 331 66 30 -278 numaralı telefonundan da ayrıntılı bilgi alabilirler.

5 - Sınav Konuları :

Sınav konuları, Hukuk, İktisat, Maliye, Muhasebe, Matematik ve Yabancı Dil konularında yapılacaktır.

6- Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavının Yapılma Şekli, Değerlendirme ve Sonuçların İlanı :

-Sınav yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacaktır.

-Yazılı sınavlar duyurulmuş olan yer ve saatte başlar ve geç gelenler sınava alınmazlar.

-Her aday, sınav giriş belgesi (Adaylık Belgesi) kontrol edilmek suretiyle sınava alınır.

-Sınav çoktan seçmeli test usulü ile yapılacaktır.

-Sınava giren adaylar yanlarında sınav giriş belgesi (Adaylık Beldesi) ile birlikte resmi makamlarca verilmiş geçerli bir kimlik belgesi bulundurmak zorunda olup, istendiğinde bunları sınav görevlilerine ibraz etmekle yükümlüdürler.

-Sınav esnasında kopya girişiminde bulunanlar sınavdan çıkartılır ve bir daha giriş sınavına alınmazlar.

-Sınav önceden belirlenmiş saatte bitirilir.

-Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için sınav konularının her birinden 100 tam puan üzerinden 60?dan az olmamak üzere ortalama 70 puan almak gerekir.

-Yazılı sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren 10 iş günü içinde yukarıda belirtilen internet sitesinden duyurulacaktır.

-Yazılı sınavda başarılı olanlara mülakat tarihi ve yeri ayrıca bildirilecektir.

İLAN OLUNUR