Konya İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Daimi İşçi İlanı

İlan Giriş : 08 Aralık 2006 09:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Daimi İşçi İlanı

Türkiye İş Kurumu Konya İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Eski Hükümlü Daimi İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Cinsiyet Öz.Eh . Melek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Erkek-Kadın Eski Hükümlü Büro İşçisi 3 Meslek Yüksekokulu (Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Maliye İşletme, Bilgisayar) Bölümü Mezunu olmak -Konya İl Özel İdaresi ve 31 İlçe Özel İdare Müdürlüklerinde çalıştırılacaklardır

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

-Aynı işyerine ait birden fazla talep olması halinde durumları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe müracaat edebileceklerdir.

-2004 veya 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olmak (Başvuru esnasında KPSS P93 bölümünde yazılı puan dikkate alınacaktır.)

-Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, açık iş sayısının 2 katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

-İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü-yazılı sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

-Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde merkezi sınav sonuç belgesi, diploma, eski hükümlü belgesi ve bunların fotokopileri ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.