İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kara Kuvvetleri Kom. Uzman Erbaş Alım İlanı

Kaynak : kkk
İlan Giriş : 02 Şubat 2015 18:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kara Kuvvetleri Kom. Uzman Erbaş Alım İlanı

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ BAŞVURU KILAVUZU

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Danışma Adresi

:

K.K. Personel Temin Merkezi Komutanlığı CEBECİ/ANKARA

İrtibat Telefonu

:

(0312) 562 11 11 (2344)

(Başvuru koşulları, müracaat, sınav merkezi vb. sorular için)

(0312) 411 61 52 ve 56 (Tebligat ve Özlük hakları ile ilgili sorular için)

Genel Ağ

(İnternet) Adresi

:

www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Pertem.aspx

1.GENEL HUSUSLAR:

a. Kara Kuvvetleri Komutanlığının uzman erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla personel temin edilecektir. Temin; en az lise ve dengi okul veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olup askerlik hizmetini erbaş/er olarak tamamlamış veya halen silahaltında bulunan adaylar ile01 Ocak 2015 tarihi itibarıyla terhislerinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2015 tarihi itibarıyla yirmi beş (25) yaşını bitirmemiş olanlar arasından yapılacaktır.

b.Temin faaliyeti, TABLO-1'deki faaliyet takvimine uygun olarak icra edilecektir. Ön başvurular, www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Pertem.aspx genel ağ (internet) adresinden 01 Ocak-31 Aralık 2015 tarihleri arasında alınacaktır.

c.2015 yılı içinde yapılan ön başvurular, adayların aynı yıl içinde seçim aşaması sınavlarına çağrılmasına kadar geçerli olacaktır. (Aday, 2015 yılında yapılacak ilk sınava çağrılmaz ise ön başvurusu, 2015 yılı içerisinde yapılacak müteakip sınavlar için de geçerli olacak ve aday diğer sınavlara çağrılacaktır.)

ç.Adayların 2015 yılı içerisinde seçim aşaması sınavlarına bir defa katılma hakları vardır. Seçim aşaması sınavlarına katılan adaylara aynı yıl içerisinde ikinci defa ön başvuru yapma hakkı verilmeyecektir.

d.Uzman erbaş ön başvuruları, genel ağ üzerinden başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Asıl başvurular ise, istenen belgeler ile seçim aşaması sınavlarına gelinmesi ve belgelerin kayıt kabul kuruluna teslim edilmesi ile yapılmış olacaktır.

e.Ön başvuruları uygun olan adayların başvuru kabulleri ile seçim aşaması sınavları;Kara Kuvvetleri Personel Temin Merkezi Komutanlığında (K.K.Per.Tem.Mrk.K.lığında) (Cebeci/ANKARA) icra edilecektir. Adayların bütün işlemleri aynı gün içerisinde tamamlanacak ve tüm aşamalarda başarılı olan adaylar asker hastanesine (rapor almak üzere) sevk edilecektir.

f.Adaylara seçim aşaması sınavları kapsamında başvuru evraklarının incelenmesi/kayıt kabul faaliyetleri, yazılı sınav, ön sağlık muayenesi, fiziki yeterlilik testi ve mülakat yapılmaktadır.

g.Seçim aşaması sınavlarında başarılı olan adaylar, diploma, bonservis, sertifika, kurs belgesi vb. ilave yetenekleri de dikkate alınarak idarece uygun görülen sınıfa sınıflandırılacak/yerleştirilecektir.

ğ.Seçim aşaması sınav tarihleri www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Pertem.aspx genel ağ adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır. Ayrıca adayların belirttiği elektronik posta ve cep telefonuna kısa mesaj (SMS) ile bilgilendirme yapılabilecektir. Adaylara, posta ile tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız..