Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 01 Aralık 2006 13:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

T.C.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

2547 Sayılı Kanun ve öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre Üniversitemiz'e öğretim Elemanı alınacaktır.

1- Profesör kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişini, 2 fotoğrafını. Nüfus Cüzdanı fotokopisi, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkaniığı'na başvurmaları gerekmektedir.

2- Doçent kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını. Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Doçentlik belgesini veya noterden onaylı suretini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

3- Yardımcı Doçent kadrosu için adayların, Yabancı Dillerini belirten Başvuru Formuna özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını. Nüfus Cüzdanı fotokopisi, doktora belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

4- Atamalarda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Akademik Personelin Atanma ve Yükseltilmesi Kriterleri" dikkate alınacaktır, ayrıntılı bilgi (www.personel.sakarya.edu.tr) adresinden temin edilebilir.

Son başvuru tarihi ilanın yayınını müteakip 15 (onbeş) gündür. Posta ile yapılacak başvurular
kabul edilmeyecektir