• Memurlar.Net • Anket • Forum • İlan • Karar • KPSS • Öğretmen • Soru / Cevap • Sözlük • Üye • Video • Foto Galeri

Orta Belediyesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 2015-01-27T09:47
Son Güncelleme 2018-03-29T02:14

T.C. ORTA BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAM ZAMANLI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.maddesi gereğince boş bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, adedi ve öğrenim durumu belirtilen 4 adet tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Sıra

No

Unvan

Adedi

Sınıfı

Eğitim Durumu

1

Antrenör

1

T.H.S

En az lise mezunu olmak.

2

Ekonomist

3

T.H.S

Ekonomist unvanı için 4 Yıllık İktisat, İşletme, Ekonomi Maliye ve Bankacılık-Finans bölümleri fakültelerinden mezun olmak.

SINAV GİRİŞ TARİHİ:

Sözlü mülakat olarak tek aşamada yapılacaktır.

Sözlü sınav tarihi 05.02.2015 Perşembe günü saat 09.00'da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır.

Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. Adayların başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz.

Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

SINAV İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI:

1-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2-Başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak.

3-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

4-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

5-En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

6-En az 1 yıl süredir Orta ilçe merkezinde ikamet ediyor olmak.

7-Tercihen MEB onaylı Bilgisayar İşletmenlik Sertifikası sahibi olmak(Okulda Bilgisayar eğitimi alınmışsa Transkript ile belgelemek).

8-Antrenör başvuruları için mesleki 3 yıl tecrübesi bulunmak. En az TFF C Diplomasına sahibi olmak.

9-Ekonomist unvanı için 4 Yıllık İktisat, İşletme, Ekonomi Maliye ve Bankacılık-Finans bölümleri fakültelerinden birini bitirmiş olmak.

10-Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ:

Adayların 03.02.2015 - 04.02.2015 tarihleri arasında 17.00'ye kadar Orta Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Faks, Posta ve Elektronik Posta (E-mail) ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER:

1-Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı ya da onaylı fotokopisi

2-Nüfuz Cüzdanı fotokopisi

3-Son altı ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf

4-Yerleşim yeri belgesi

5-Sağlık raporu

6-Askerlik terhis belgesi.

7-Adli sicil belgesi

(İSTENİLEN BELGELER ŞEFFAF DOSYADA SIRALI BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEKTİR)

Bayram Yavuz ONAY Belediye Başkanı

Memurlar.Net
2 hafta önce Ziraat Bankası 770 personel alacak 3 hafta önce İletişim Başkanlığı 5 sözleşmeli personel alacak 2 gün önce İnönü Üniversitesi 110 sözleşmeli personel alacak 1 hafta önce Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 1 hafta önce Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 1 hafta önce Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım ilanı 6 gün önce Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı- Güncellendi 1 hafta önce Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı 1 hafta önce Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı Alım İlanı 1 hafta önce Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 7 sözleşmeli personel alacak