Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 24 Kasım 2006 13:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Ağrı İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş kurumu İl Müdürlüklerine veya şube müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Yayınlandığı Resmi Gazete Tarih ve Sayısı : 24/11/2006

Talebi Alan İl: Ağrı,
Kamu Kuruluşunun Adı: Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Ağrı,
İşgücü Sayısı: 2,
Özürlü/Eski Hükümlü Durumu: Eski Hükümlü,
Eğitim Durumu: MYO mezunu olmak.,
Son Müracaat Tarihi: 8/12/2006,
Aranılan Diğer Nitelikler: İleri Derecede İngilizce bildiğine dair (MEB onaylı) Sertifikası olmak., MEB onaylı Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak, Ayrıca Zihinsel ve Ruhsal Özürlü Olmamak.

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

- 2004 ? 2006/2 Kamu Personeli Sınavına (KPSS) katılmış olmak. (Başvuru esnasında KPSS P93 bölümünde yazılı puan dikkate alınacaktır.)

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda Kurum kayıt tarih sırasına göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı, talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı günden itibaren, 15 gün içerisinde sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesi, diploma, eski hükümlü belgesi ve bunların fotokopileri ile merkezi sınav uygulanmayacaklar için durumlarını belirtir belge ve fotokopileri ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.