Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 23 Kasım 2006 13:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel İlanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayıb Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin maddeleri ile Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Yardımcı Doçent Kadrolarına müracaat edecek adayların:

Başvuru dilekçelerine yukarıdaki belgelere ilave olarak ekleyecekleri bilimsel çalışma ve yayınlarını, özgeçmişlerini, yayın listelerini kapsayan 4 takım dosya ile birlikte ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar hangi yabancı dilden sınava gireceklerini dilekçelerinde (varsa merkezi yabancı dil basan belgesi veya KPDS, ÜDS sınav sonuç belgelerini ekleyerek) belirteceklerdir. KPDS ve ÜDS'den başarılı olanlar, yabancı dil sınavından muaf tutulacaklardır. Yabancı dilden muaf olamayan adaylann yabancı dil sınav tarihi müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimlerde ilan edilecektir.

Araştırma Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adaylann:
Öğrenciliği sırasında uyarma cezası dışında herhangi bir disiplin cezası almadıklarına dair belgeyi dilekçelerine eklemeleri gerekmektedir.

ilgili alanda lisans mezunu olmalan şart olup, başvuru tarihi itibariyle 27 yaşından gün almamış olmalan (Diş Hekimliği ve Veteriner Fakültesi kadrolan hariç) gerekmektedir.

Lisansüstü eğitim yapanlar ile mezun durumda olanlann başvurulan kabul edilmeyecek olup, atananlann lisansüstü eğitimleri, Üniversitemizde yaptınlacaktır.

Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (LES)'ndan son iki yılda başvurduğu alan ile ilgili 50 puan aldıklanna dair belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir.

KPDS'ndan 50 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldıklanna dair belgeyi ekleyeceklerdir.

Okutman kadrosuna başvuracak adayların:
İlgili alanda en az lisans mezunu olmalan gerekmektedir.
Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (LES)'ndan son iki yılda başvurduğu alan ile ilgili 50 puan aldıklanna dair belgeyi (doktorasını tamamlamış olanlar hariç) ibraz etmeleri gerekmektedir.
KPDS'ndan 80 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldıklarına dair belgeyi ekleyeceklerdir.
Bütün kadrolara başvuracak adaylann Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmalan gerekmektedir.
Bütün kadrolara başvuru süresi bu ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Yabancı ülkelerden alman diplomalann Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.
Kadrolara başvuran adaylann sınav tarihleri müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimlerde ilan edilecektir.
Diğer personel Kanun'lanna tabi olarak çalışmakta olanlann 2547 Sayılı Kanuna tabi kadrolara naklen geçişlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından naklen atama izni alındıktan sonra atama yapılabilecektir.
Duyurulur.