Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu işçi alım ilanı

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü 5'i Kimya Teknisyeni, 10'u Teknisyen olmak üzere 15 geçici işçi alacaktır. İlan edilen 15 adet kadroya KPSS P94 Puanı 60 ve üzerinde olanlar başvurabilecektir.

İlan Giriş : 07 Kasım 2006 09:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu işçi alım ilanı
07/11/2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Türkiye İş Kurumu Çankaya Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eleman Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen talebe durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya şube müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl: Çankaya Şube Müdürlüğü
Kamu Kuruluşunun Adı: Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü
Cinsiyeti: Erkek/Kadın

Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Özellikler
Normal Kimya Teknisyeni 5 Emdüstri Meslek Lisesi ? Meslek Lisesi ? Teknik Lise (Kimya Bölümü) Mezunları - 18 Yaş ve Üzeri - Askerlik Yapmış - Yapmamış - Tecilli
Normal Teknisyen 10 Emdüstri Meslek Lisesi ? Meslek Lisesi ? Teknik Lise Mezunları - 18 Yaş ve Üzeri - Askerlik Yapmış - Yapmamış - Tecilli

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

- 2004 ? 2006/2 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olmak, (KPSS P94 Puanının 60 ve Üzerinde Puan Alan Adaylar Başvurabilirler.)

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Aynı İşyerine Ait Birden Fazla Talep Olması Halinde, Durumları Uyan Müracaatçılar Yalnızca Bir Talebe Müracaat Edebileceklerdir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda Kurum kayıt tarih sırasına göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesi, diploma ve bunların fotokopileri ile merkezi sınav uygulanmayacaklar için durumlarını belirtir belge ve fotokopileri ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.