İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Maliye Bakanlığı eski hükümlü statüsünde sıvacı alacak

İlan Giriş : 06 Kasım 2006 08:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Maliye Bakanlığı eski hükümlü statüsünde sıvacı alacak

06/11/2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Türkiye İş Kurumu Çankaya Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde ESKİHÜKÜMLÜ Eleman Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen talebe durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu il müdürlüklerine veya şube müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl: Çankaya Şube Müdürlüğü;
Kamu Kuruluşunun Adı: Maliye Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı,
Cinsiyeti: Erkek/Kadın,
Statü: Eski Hükümlü,
Meslek Adı: Sıvacı,
İşgücü Sayısı: 1,
Eğitim Durumu: Lise ve Dengi Okul Mezunları,
Aranılan Diğer Nitelikler: 1 Yıl Deneyimli

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

- 2004-2006/2 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış olmak. (Başvuru esnasında KPSS P94 bölümünde yazılı puan dikkate alınacaktır.)

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda Kurum kayıt tarih sırasına göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesi, diploma ve bunların fotokopileri ile merkezi sınav uygulanmayacaklar için durumlarını belirtir belge ve fotokopileri ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.