İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademik Personel Alım İlanı (1 prof.)

İlan Giriş : 31 Ekim 2006 19:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Akademik Personel Alım İlanı (1 prof.)

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğünden

Aşağıda anabilim dalı itibariyle unvan ve şartları belirtilen, Enstitümüz birimlerinde açık bulunan kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile "öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin" ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

1- istenen Belgeler:
Profesör kadroları daimi statüde olup, 2547 Sayılı Kanun'da belirtilen şartlara haiz adayların dilekçe, iş talep formu, özgeçmiş 2 adet fotoğraf, doçentlik belgesi, yayın listeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyayı, profesörler 6 nüsha olarak hazırlayarak, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına (Gülbahçe Köyü Kampus alanı Urla-İZMİR) müracaat etmeleri gerekmektedir"

2- Adayların 657 sayılı, Kanun'un 48. maddesindeki şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımaları gerekmektedir

3- Başvuracakların 2547 Sayılı, Kanun ile aranan şartlar, ve yabancı, dilde (ingilizce) eğitim - öğretim yapan Yükseköğretim kurumlarında görev alacak öğretim elemanları için öngörülen atanma şartlarını, ve izmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğretim üyeliğine Yükseltilme" ve atanma Kriterlerini, sağlamaları, gerekmekte olup, sözkonusu kriterler http://ww.iyte.edu.tr sitesinden temin edilebilir.

4- Yurtdışından alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

5- Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür.Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. BİRİMİ ANABİLİM DALI UNVAN

BİRİMİ: Fen Fak.

ANABİLİM DALI:Matematik

UNVAN: Profesör

ADET: 1

AÇIKLAMA: gruplar Teorisi, ûuantum Grupları ve Komütatif Olmayan Geometriler konusunda çalışmaları ve doçentlik sonrası yürüttüğü veya yönlendirdiği özgün araştırmalardan kaynaklanan uluslararası düzeyde (SCIE, SSCI, A&HCI, ISI Proceedings) yayınları olmak.