TÜLOMSAŞ özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 28 Ekim 2006 18:32, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TÜLOMSAŞ özürlü işçi alım ilanı
Türkiye İş Kurumu Eskişehir İl Müdürlüğünden :

TÜLOMSAŞ Türkiye Lokomotif ve Motor San. A.Ş.ne daimi statüde 1 kişi özürlü işçi alınacaktır. Son müracaat resmi tatile rasladığında bir sonraki işgünü başvurular kabul edilmektedir.

Kamu Kuruluşunun Adı: TÜLOMSAŞ Türkiye Lokomotif ve Motor San. A.Ş.
Cinsiyet: Erkek-Kadın

Meslek adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Statü Diğer Nitelikler
Elektrikçi 1 EML ve Teknik Lise Mezunu (Elektrik) Özürlü Görevi gereği zihinsel, ruhsal, konuşma özürlü, renk körlüğü ve görme özürlü olmamak, tekerlekli sandalye kullanmamak

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içersinde (sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte) kayıtlı oldukları kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İl/Şube Müdürlüklerince merkezi sınav puan sıralaması ile talep şartları dikkate alınarak başvuranlardan açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda; 7. maddenin birinci fıkrasının (a), (b), (c), (ç) ve (e) bentlerinde sayılanlardan talep şartlarına uygun olanlardan da açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda bir belirleme yapılacaktır. Sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı ayrıca talebi veren kamu kurum ve kuruluşunca bildirilecektir.