TKİ, özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 28 Ekim 2006 18:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TKİ, özürlü işçi alım ilanı
Türkiye İş Kurumu Soma Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine özürlü daimi işçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye iş Kurumu İl Müdürlüklerine veya şube müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Kamu Kuruluşunun Adı: TKİ Ege Linyitleri işletmesi Müessesesi Müdürlüğü

Meslek Adı İşgücü Sayısı Statüsü Eğitim Durumu
Bilgisayar Operatörü 2 Özürlü Meslek Yüksek Okulu Mezunu Olmak
Düz İşçi (Kantarcı yetiştirilmek üzere) 3 Özürlü Lise ve/veya Dengi Okul Mezunu Olmak (Bilgisayar bilenler tercih edilecektir.)

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine;

- 2004 ve 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılmış olan Adaylar Başvurabilirler.

Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden Durumları Talep Şartlarına Uyanlardan, Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda ve Sıradan Olmak Üzere İsim ve Adresleri ile Durumlarına İlişkin Açıklayıcı Bilgilerle Birlikte Liste Halinde İşçi İsteğinde Bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (Sınava katılanlar için KPSS ? 2004 ? 2006 Sınav Sonuç Belgesinin bir örneği, diploma ve Merkezi Sınav Uygulanmayacaklar için Durumlarını Belirtir Belge ile kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.)