TEİAŞ özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 20 Ekim 2006 11:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TEİAŞ özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Isparta İl Müdürlüğünden :

Isparta TEİAŞ 7. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü aşağıda belirtilen nitelik ve sayıda özürlü eleman alınacaktır.

Özürlülerde Aranılan Nitelikler

İstenilen İşgücü Sayısı : 1

Eğitim Durumu : Lise ve Dengi Okul Mezunu

Meslek : Büro Memuru

Yaş : 18 yaş ve üzeri

Cinsiyeti : E/K

Aranılan Diğer Nitelikler : İşin niteliği gereği görme özelliğini tamamen kaybetmemek ayrıca zihinsel ve ruhsal özürlü olmamak

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (KPSS ? 2004 veya KPSS ? 2006 sınavının KPSSP94 puan türünden sınav sonuç belgesinin bir örneği ile diploma ve Özürlülük için Sağlık Kurulu Raporu ile) kayıtlı oldukları veya olacakları kurum il veya şube müdürlüklerine belgelerinin asılları ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat günü tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

- Ayrıca, Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan talebin 2 katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, yazılı, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.


Türkiye İş Kurumu Konya İl Müdürlüğünden :

AŞAĞIDA BELİRTİLEN İŞYERİNE DAİMİ ÖZÜRLÜ ELEMAN ALINACAKTIR

(Aşağıda belirtilen talebe durumları uyanların kayıtlı bulundukları T.İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki işgünü mesai saati sonuna kadar başvurulur kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl : Konya İl Müdürlüğü

Kamu Kuruluşunun Adı : Teiaş 9. İletim Tesis ve İşletme Gurup Müdürlüğü Konya

Cinsiyet : Erkek/Kadın

Öz Eh : Özürlü

Meslek Adı : İnşaat Teknikeri

İşgücü Sayısı : 1

Eğitim Durumu : M.Y.O. Mezunu (İnşaat Bölümü)

Yaş : 18 Yaş ve Üzeri

Aranan Diğer Nitelikler : Görme Özelliğini Tamamen Kaybetmemek, ayrıca Zihinsel ve Ruhsal özürlü olmamak.

Yukarıda Belirtilen Talepte Başvuracak Adayların Dikkatine;

Aynı işyerine ait Birden Fazla Talep Olması Halinde Durumları Uyan Müracaatçılar Yalnızca Bir Talebe Müracaat Edebileceklerdir.

2004-2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) Katılmış Olmak (Başvuru Esnasında KPSS P 93 Bölümünde Yazılı Puan Dikkate Alınacaktır.)

Merkezi Sınav Uygulanmayacak Kişilerden Durumları Talep Şartlarına Uyanlardan, Açık İş Sayısının 2 Katını Geçmeyecek Sayıda ve Sıradan Olmak Üzere İsim ve Adresleri İle Durumlarına İlişkin Açıklayıcı Bilgilerle Liste halinde İşçi İsteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna Gönderilecektir.

İşyerine İsimleri Bildirilen Kişilere, Sözlü/Mülakatın Yeri ve Zamanı Talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu Tarafından Yazılı Olarak Bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde merkezi sınav sonuç belgesi, Diploma, Özürlü Raporu ve bunları fotokopileri ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

?? ? ??

Türkiye İş Kurumu Adana İl Müdürlüğünden :

AŞAĞIDAKİ BELİRTİLEN İŞYERLERİNE ÖZÜRLÜ ELEMAN ALINACAKTIR

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl : Adana İl Müdürlüğü

Kamu Kuruluşunun Adı : TEİAŞ 18. İletim Tesis ve İşletme Gurup Müdürlüğü

Özürlü Es.Hük. : Özürlü

Meslek Adı : Elektrik Elektronik Mühendisi

İşgücü Sayısı : 1

Eğitim Durumu : Üniversite (Elektrik- Elektronik)

Aranan Diğer Nitelikler : İşin niteliği gereği görme ve ruhsal özürlü olmamak

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (Sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesinin bir örneği ile birlikte) kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.


Türkiye İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğünden:

AŞAĞIDA BELİRTİLEN İŞYERİNE DAİMİ ÖZÜRLÜ İŞÇİ ALINACAKTIR

Talebi Alan Birim : Erzurum İl Müdürlüğü

Kamu Kuruluşunun Adı : TEİAŞ Erzurum 15.İletim Tesis ve İşletme Gurup Müdürlüğü

Statüsü : Özürlü

Meslek Adı : Büro Memuru

İşgücü Sayısı : 1

Eğitim Durumu : Lise ve dengi okul mezunu

Yaş : 18 yaşını doldurmuş olmak.

Aranılan Diğer Nitelikler : İşin niteliği gereği görme özelliğini tamamen kaybetmemek, Ayrıca zihinsel ve ruhsal özürlü olmamak.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde (KPSS-2004 veya KPSS- 2006 sınavının KPSSP 94 puan türünden sınav sonuç belgesinin bir örneği ile diploma ve Özürlüler için Sağlık Kurulu Raporu ile) kayıtlı oldukları veya olacakları kurum İl veya olacakları kurum İl veya şube Müdürlüklerine belgelerinin asılları ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat günü tatile rastlandığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden yüksek puan alan adaydan başlanarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

Ayrıca, Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, yazılı, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.