Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : DPB
İlan Giriş : 06 Kasım 2014 10:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Akademik Personel İlanı

(Prof. Doçent ve Yardımcı Doçent)

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanunda değişiklik yapan 5772 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Öğretim Üyeliğine Başvuru Koşulları ve Değerlendirme Esasları öngörülen puanları sağlamış olmaları şartıyla öğretim üyesi alınacaktır. Başvurular için gerekli belgeler ve adaylarda aranılan nitelikler Üniversitemizin http://www.btu.edu.trweb sayfasında yayımlanmıştır.

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İLAN EDİLEN AKADEMİK KADROLAR

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM DALI

PROF.

Der./A

det

DOÇ.

Der./

Adet

YARD.

DOÇ.

Der./Adet

KOŞULLAR

DOĞA BİLİMLERİ MİM.VE

MÜH.FAKÜLTESİ

MAKİNA MÜH.

MAKİNA MÜH.

1/1

Endüstriyel robotların holografik analizi ve tekrar modellenmesi konusunda çalışmalar yapmış olmak İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak

DOĞA BİLİMLERİ MİM.VE

MÜH.FAKÜLTESİ

ELEKTRİK- ELEKTRONİK MÜH.

ELEKTRONİK MÜH.

1/1

Uyarılmış biyoelektrik sinyal işleme ve ölçüm sistemleri, Beyin-Makine ara yüzü uygulamaları ve Lineer olmayan adaptif filtre tasarımı konularında çalışmalar yapmış olmak. İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

DOĞA BİLİMLERİ MİM.VE

MÜH.FAKÜLTESİ

METALURJİ VE MALZEME MÜH.

MALZEME MÜH.

3/1

Gözenekli silisyum nitrür seramiklerin mekanik özellikleri, seramiklerin kaynaklanması, seramik - metal kompozitlerin ısıl iletkenliği ve kaolenden müllit üretimi konularında çalışmalar yapmış olmak İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

DOĞA BİLİMLERİ MİM.VE

MÜH.FAKÜLTESİ

İNŞAAT MÜH.

İNŞAAT MÜH.

1/1

Yapı -deprem mühendisliği alanı, kapsamında, nümerik simülasyon ve sarsma tablası deneylerinde çalışmış olmak .İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

ORMAN FAKÜLTESİ

ORMAN MÜH.

ORMAN MÜH.

3/1

Silvikültür alanında doktora yapmış olmak, orman ağaçları tohumları, ağaçlandırma ve fidanlık tekniği konularında çalışmış olmak.