Türksat özürlü elektrik teknikeri alım ilanı

İlan Giriş : 06 Ekim 2006 10:40, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türksat özürlü elektrik teknikeri alım ilanı
12/10/2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Türkiye İş Kurumu Çankaya Şube Müdürlüğünden

DÜZELTME İLANI:

06.10.2006 Tarih Ve 26311 Sayılı Resmi Gazete? de Yayımlanan İlan Sehven Yanlış Yayınlandığı İçin Düzeltme Yapılmıştır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Çankaya Şube Müdürlüğü (Ankara) Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşl .A .Ş. Özürlü Elektrik Teknikeri 4 Meslek Yüksek Okulu (Elektrik Bölümü) -Zihinsel ve Görme Özürlü Olmamalı -Tekerlekli Sandelye Kullanmamalı - Orta Derecede İngilizce Bilmek

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

- 2004 (KPSS) katılmış olmak. (Başvuru esnasında KPSS P93 bölümünde alınan puan dikkate alınacaktır.) -Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir. - Ayrıca, Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir. İşyerine isimleri bildirilen kişilere, yazılı,sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete ?de yayımlandığı günden itibaren ( 06.10.2006 ) 15 gün içerisinde sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesi, diploma ve bunların fotokopileri ile merkezi sınav uygulanmayacaklar için durumlarını belirtir belge



06/09/2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Aşağıda Belirtilen İşyerine daimi statüde Özürlü Eleman Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen talebe durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu il müdürlüklerine veya şube müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.

Talebi alan il: Çankaya Şube Müdürlüğü (Ankara)

Kamu Kuruluşunun Adı: Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşl .A .Ş.

Cinsiyeti: Farketmez

Statü: Normal

Meslek Adı: Elektrik Teknikeri

İşgücü Sayısı: 4

Eğitim Durumu: Meslek Yüksek Okulu (Elektrik Bölümü)

Aranılan Diğer Nitelikler: - Zihinsel Ve Görme Özürlü Olmamalı
-Tekerlekli Sandelye Kullanmamalı
-İngilizce Orta Derecede Bilmek

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

- 2004 (KPSS) katılmış olmak. (Başvuru esnasında KPSS P93 bölümünde 60 Puan ve Üzeri dikkate alınacaktır.)

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Ayrıca, Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, yazılı, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete ?de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde sınava katılanlar için merkezi sınav sonuç belgesi, diploma ve bunların fotokopileri ile merkezi sınav uygulanmayacaklar için durumlarını belirtir belge ve fotokopileri ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir