Kocaeli ve Çukurova Üniversiteleri Akademik Personel İlanı (Birer kişi)

İlan Giriş : 01 Ekim 2006 09:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kocaeli ve Çukurova Üniversiteleri Akademik Personel İlanı (Birer kişi)
01/10/2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünden :

ÖĞRETİM ELEMANI ALINACAKTIR

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Kocaeli Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama İlkelerine göre öğretim elemanı alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan başvurular geçirsizdir.

Profesör kadrosu devamlı statüde olup, Profesör kadrosuna atanacaklar en az beş yıl devamlı statüde çalışmak zorundadırlar. Adayların anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri 2 adet fotoğraf, öğrenim belgeleri örnekleri ve ?Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin 17. maddesinde yazılı bilgi ve belgeleri kapsayan dosyaları Rektörlük Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Yurtdışında alınan diploma veya ünvanların Üniversitelerarası Kurul?ca eşdeğerliliğinin yapılmış olması gerekmektedir.

İlgililere Duyurulur.

Hukuk Fakültesi        
Bölüm Anabilim Dalı Ünvanı Derece Adet
Özel Hukuk İş Hukuku ve Sos. Güv . Huk . Profesör 1 1


Çukurova Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemiz Fakültelerinde açık bulunan akademik kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa tabi olarak öğretim elemanları alınacaktır.

Son başvuru tarihi ilanın gezetede yayınlanmasından itibaren 15 günlük sürenin bitimidir.

Doçentliğe başvuracak adayların 2547 sayılı Kanunun 25. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. ve 15. maddeleri ile 2001 yılında yürürlüğe giren ?Doçentliğe Yükseltme Başvuru Koşullarını? taşıdığını belirten bir dilekçeye (Bkz.www.cu.edu.tr) özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 (Dört) takım halinde süresi içinde elden Rektörlüğümüze eksiksiz teslim edecekledir.

Doçentlik kadrolarına tam gün statüde atama yapılacaktır.

Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi için yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacak ve posta ile başvurular kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

Rektörlük : 3386285

Birimi Anabilim Dalı Ünvanı Derecesi Adet Niteliği
İkt .ve İdari Bil. Fk .. İktisat Teorisi Doçent 1 1