Çukurova Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 28 Eylül 2006 17:05, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çukurova Üniversitesi Akademik Personel İlanı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Bu ilan 28 Eylül 2006 tarihli Türkiye gazetesi'nde yayınlanmıştır.


9BİRİMİ

ANABİLİM DALI/PROGRAMI

UNVANI


Derecesi Adet
Su Ürünleri Fak. işleme Teknolojisi Yardımcı Doçent 3 2
ikt.ve İdari Bil.Fk. İktisat Teorisi Doçent 1 1
ikt.ve İdari Bil.Fk. İktisat Teorisi Yardımcı Doçent 3 1
Karaisalı Meslek Y.O. Teknik Programlar Yardımcı Doçent 3 2
Kozan Meslek Y.O. Teknik Programlar Yardımcı Doçent 3 1
Osmaniye Meslek Y.O. Teknik Programlar Yardımcı Doçent 3 2

Üniversitemiz Birimlerinde açık bulunan akademik kadrolara 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa tabi olarak öğretim elemanları alınacaktır.
Son başvuru tarihi ilanın gazetede yayınlanmasından itibaren 15 günlük sürenin bitimidir.

Doçentliğe başvuracak adayların 2547 Sayılı Kanunun 25. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 14. ve 15.maddeleri ile 2001 yılında yürürlüğe giren "Doçentliğe Yükseltme Başvuru Koşullarım" taşıdığını belirten bir dilekçeye (Bkz.www.cu.edu.tr) başvuracakları anabilim dalını belirterek özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 (dört) takım halinde süresi içinde elden Rektörlüğümüze eksiksiz teslim edeceklerdir.

Yardımcı Doçentliğe başvuracak adayların 2547 Sayılı Kanunun 23. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerindeki koşullan taşıdığını belirten bir dilekçeye başvuracakları anabilim dalını belirterek özgeçmişlerini, doktora belgelerini bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 (dört) takım halinde süresi içinde elden ilgili birimlere eksiksiz teslim edeceklerdir.

Doçentlik kadrolarına tam gün statüde atama yapılacaktır

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış olsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Erkek adayların askerlikle ilişkilerinin bulunmaması gerekmektedir. Yabancı ülkelerinden alınan diplomaların Üniversitelerarası kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmak gerekmektedir

Belirtilen koşulları taşımayan ve süresi içinde yapılmayan müracaatlar dikkate alınmayacak. Profesörlük ve Doçentlik kadrolarına başvurular posta ile kabul edilmeyecektir.