Mersin Üniversitesi Akademik Personel İlanı (Güncellendi)

İlan Giriş : 29 Eylül 2006 12:27, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mersin Üniversitesi Akademik Personel İlanı (Güncellendi)

MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Bu ilan 21 Eylül 2006 Günü Posta gazetesinde yayınlanmıştır.


Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik üyannca öğretim elemanı alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gündür. İlgili Fakülte k Yüksekokullara şahsen müracaat edilecektir.

Öğretim elemanlarına yapılacak başvurularda koşullar ve gerekli belgeler www.mersin.edu.tr adresindeki duyurularda yer almaktadır. Başvurular "Mersin Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri"ne göre değerlendirilecektir. Başvuru önkoşullarım sağlamayan adayların dilekçeleri dikkate alınmayacaktır. (Bakınız: www.mersin.edu.tr).

Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvurular Mersin Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.

Müracaat için gerekli belgeler:

a- Bölüm/Anabilim dalını belirten başvuru dilekçesi,
b- Özgeçmiş,
c- Yayın listesi,
d- Bilimsel çalışmaları ve yayınlan,
e- Doçentlik belgesi,
f- Yayın, -öğretim ve yönetim çalışmalarına ilişkin bildirim formu(beyanname),
g-Asgari ve ön koşulların sağlandığına ilişkin bildirim formu.

Bu belgeler Doçentlik için 4(dört) takım olarak düzenlenecektir.

BÖLÛM UNVAN DERECE ADET ARANAN ŞARTLAR
ECZACILIK FAKÜLTESİ       Mikrobiyoloji alanında Doçentlik, Moleküler Mikrobiyoloji alanında deneyimli.
Temel Eczacılık Bilimleri Doçent 2 1  
TAKİ TEKNOLOJİSİ VE TASARIMI YÜKSEKOKULU        
Takı Tasarımı Öğr.Gör. 5 1 G.S.F Grafik Bölümü Mezunu, Üç Boyutlu Modelleme, 3D Studio Max ve 3D Rhinoceros konularında deneyimli.
TARSUS TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ        
Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Öğr.Gör. 5 1 Elektrik-Elektronik veya Elektronik alanında yüksek lisans yapmış.
İLETİŞİM FAKÜLTESİ        
Radyo TV Sinema Uzman 6 1 Grafik Anasanat Dalında yüksek lisans, Bilişim Teknolojileri ve Üç Boyutlu Tasarım konularında deneyimli.
         
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU        
Sağlık Programları Öğr.Gör. 6 1 Tıbbi Biyoloji ve Genetik alaşımda yüksek lisans yapmış, Tıbbi Mikrobiyoloji konusunda ders deneyimi.
  Öğr.Gör. 6 1 Biyokimya alanında yüksek lisans yapmış, Tıbbi Biyokimya konusunda ders deneyimi.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ        
Çevre Mühendisliği Uzman 5 1 Kimya Mühendisi, erkek adaylarda askerliğini yapmış olmak.
Gıda Mühendisliği Uzman 5 1 Gıda Mühendisi olmak.
YABANCİ DİLLER YÜKSEKOKULU Okutman 7 1 Fakültelerin; İngiliz Dili Eğitimi, Dili ve Edebiyatı, Dil Bilimi, Mütercim Tercümanlık ve Amerikan Dili ve Edebiyatı, Kültürü bölümlerinin birinden mezun olmak.
ERDEMLİ UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU        
İşletme Bilgi Yönetimi Öğr.Gör 6 2 İşletme veya Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu, İşletme alanında yüksek lisans yapmış.
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Öğr.Gör. 5 2 Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilişim Sistemlerinde yüksek lisans yapmış.


22/09/2006 tarihli resmi gazetede yayımlanmıştır.

Mersin Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik uyarınca öğretim elamanı alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gündür. İlgili Fakülte ve Yüksekokullara şahsen müracaat edilecektir. Öğretim elemanlarına yapılacak başvurularda koşullar ve gerekli belgeler www.mersin.edu.tr adresindeki duyurularda yer almaktadır. Başvurular ?Mersin Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri?ne göre değerlendirilecektir. Başvuru önkoşullarını sağlamayan adayların dilekçeleri dikkate alınmayacaktır.(Bakınız. www.mersin.edu.tr).

Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvurular Mersin Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir. Müracaat için gerekli belgeler. a- Bölüm/Anabilim dalını belirten başvuru dilekçesi, b- Özgeçmiş, c- Yayın listesi, d- Bilimsel çalışmaları ve yayınları, e- Doçentlik belgesi, f, Yayın, eğitim-Öğretim ve yönetim çalışmalarına ilişkin bildirim formu(beyanname), g-Askeri ve ön koşulların sağlandığına ilişkin bildirim formu. Bu belgeler Doçentlik için 4 (dört) takım olarak düzenlenecektir

Bölüm Unvan Derece Adet Aranan Şartlar
Temel Eczacılık Bilimleri Doçent 2 1 Mikrobiyoloji alanında Doçentlik, Moleküler Mikrobiyoloji alanında deneyimli.