Tunceli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Ağustos 2014 09:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tunceli Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Tunceli Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinde istihdam edilmek üzere, 2547 Sayılı Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

MÜRACAATTA İSTENİLEN BELGELER VE BAŞVURU YERİ:

1- DOÇENT KADROLARI İÇİN:

- Adaylar, Personel Daire Başkanlığına müracaat ederken, dilekçe, özgeçmiş, yayın listesi, nüfus cüzdan fotokopisi, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil belgesi, lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgeleri ve iki adet fotoğraf, yayın listesi, özgeçmiş ve yayınlarının birer örneği (4 takım) dosya halinde teslim edeceklerdir.

2- YARDIMCI DOÇENT KADROLARI İÇİN :

- 2547 Sayılı Kanun'un 23. maddesinde belirtilen şartlara haiz adayların, Dilekçe (Yabancı dil belirtilecek), özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgesi) ve 2 adet fotoğraf, yayın listesi ve 4 takım dosya halinde yayınları ile birlikte İlgili birimlere müracaat etmeleri gerekmektedir.

Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih, daha sonra adaylara duyurulacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ :

Fakülte/Anabilim Dalı Doçent Yardımcı Doçent İlan Şartı
Adet Drc . Adet Drc .
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Geoteknik A.B.D.     1 5* İnşaat Mühendisliği alanında Doktora yapmış olup, zemin mekaniği konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Yapı A.B.D.     1 2* Yol alt yapımında çelik BOF cüruflarının değerlendirilmesi alanında Doktora yapmış olmak.
SAĞLIK YÜKSEKOKULU
Beslenme ve Diyetetik Bölümü 1 1*     Tıbbi Biyoloji ve Genetik alanında Doçentlik unvanı almış olmak.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü 1 1*     Veteriner Temel Bilimleri (Veteriner Biyokimya) bilim alanında Doçentlik unvanı almış olmak.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü     1 3* Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalında çalışmaları olup, DEHP ve EGb761'in Üreme Sistemi üzerine etkisi konusunda Doktora yapmış olmak.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü     1 5* Dişlerin Morfolojisi Morfogenezisi konusunda Doktora yapmış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
İktisat Politikası A.B.D.     1 1* Endüstriyel Kümelenmelerin Yenilikçilik Sürecine Etkileri alanında Doktora yapmış olmak.
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Felsefe Tarihi A.B.D.     1 3* Heidegger ve modern zamanların eleştirisi konusunda doktora yapmış olmak.
Genel Sosyoloji ve Metodoloji A.B.D.     1 4* Güvenç Abdal Ocakları Karadeniz bölgesinde yerleşik Alevi- Bektaşi toplulukları konusunda Doktora yapmış olmak.
PERTEK SAKİNE GENÇ MESLEK YÜKSEKOKULU
Gıda Teknolojisi     1 3* Metilmetakrilat Makromonomerinden Tarak Tipi Kopolimer Sentezi ve karakterizasyonu konusunda Doktora yapmış olmak.
Mimarlık ve Şehir Planlama     1 4* Fizik alanında Doktora yapmış olup, Kanser İlaçlarının Proteinler ve membranlarla etkileşiminin NMR yoluyla incelenmesi konularında çalışmalar yapmış olmak.
ÇEMİŞGEZEK MESLEK YÜKSEKOKULU
İnşaat     1 5* Fizik alanında Doktora yapmış olup, Einstein-Maxwell- Dilaton Action Kuramı ve Mutlak Paralelizm konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Bu ilan 11 Ağustos 2014 tarihinde Sabah Gazetesi'nde yayınlanmıştır.