İTÜ Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 02 Eylül 2006 13:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İTÜ Akademik Personel İlanı
31/08/2006 tarihli Hürriyet gazetesinde yayımlanmıştır.

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR.

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulunda açık bulunan aşağıda belirtilen kadrolara, 2547 Sayılı Kanunun 23. ve 31. maddeleri ile ilgili yönetmelik uyarınca, Yardımcı Doçent ve Öğretim Görevlisi alınacaktır. Yardımcı Doçent adaylarının durumlarının, Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenmiş olan atama kriterlerine uygun olması gerekmektedir. (Atama kriterleri Ünivesitemiz Personel Daire Başkanlığından temin edilebilir.) Müracaat süresi ilan tarihinden itibaren 15 gün olup, başvurular şahsen yapılacaktır.

Yardımcı Doçent kadroları 2547 Sayılı Kanunun 23. Maddesindeki niteliklere sahip başvuracak adayların başvuracakları bölümü ve sınava girmek istedikleri yabancı dili belirtir dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmişleri, yayın listeleri ve doktara belgesi, İTÜ Atama ve Yükseltme Bilgi Formu (Müdür onaylı), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 nüsha olarak, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Adayların yabancı dil sınavı 22 .09 .2006 günü, Saat 9:30'da Üniversitemiz İnşaat Fakültesinde (Maslak) yapılacaktır.

Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adayların öğrenim durumlarını belirten bir dilekçeyle ilgili birime müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adaylar kadro ve sınavlarla ilgili her türlü bilgiyi ilgili birimden sağlayabilirler.

BİRİMİ BÖLÜMÜ PROGRAMI Yardımcı Doçent
MESLEK YÜKSEKOKULU Denizcilik Programları Güverte 1
  Gemi Makinaları İşletme 1
Teknik Programlar Elektronik Haberleşme 1
  Endüstriyel Elektronik 1
İktisadi ve İdari Programlar Turizm ve Otel İşletmeciliği 2*

*1 Adedi kadro karşılık gösterilerek Öğretim Görevlisi olarak alınacaktır.