Hava Kuvvetleri Komutanlığı memur alım ilanı

İlan Giriş : 23 Ağustos 2006 00:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hava Kuvvetleri Komutanlığı memur alım ilanı

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI ÜÇÜNCÜ MEMUR ALIM DUYURUSU

1. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Karargahı ile Bağlı Birlik ve Kurumlarında istihdam edilmek üzere ?Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik? hükümleri doğrultusunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak aşağıda durumları açıklanan unvanlardan açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

2. ALINACAK MEMUR KADROLARI:

SINIFI UNVANI TOPLAM ALINACAK PERSONEL MİKTARI PERSONELDE ARANILAN NİTELİKLER İSTENEN KPSS PUAN TÜRÜ VE NOTU CİNSİYETİ ALINACAK İL/İLÇELER
GİH VHKİ 2 2 Yıllık Yüksek Okulların Bilgisayar Programcılığı bölümü mezunu olmak. KPSSP93 EN AZ 75 E ESKİŞEHİR-KAYSERİ
GİH Zabıt Katibi 1 Adalet Yüksek Okulu veya Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak. KPSSP93 EN AZ 70 B/E ANKARA
GİH Eğt.Hiz.Me. 2 İletişim Bilimleri Fakültelerinin Eğitimi İletişimi ve Planlaması bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 65 B/E İZMİR
SHS Eczacı 1 Fakültelerin Eczacılık bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 70 B/E ANKARA
SHS Psikolog 3+3 Fen ve Edebiyat Fakültelerinin Psikoloji bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 50 B/E İZMİR-ESKİŞEHİR KÜTAHYA-KONYA MERZİFON İSTANBUL(AVRUPA YAKASI)
THS Mimar 1 Fakültelerin Mimarlık bölümü mezunu olmak KPSSP3 EN AZ 80 B/E ANKARA
THS İstatistikçi 1 Fakültelerin İstatistik Bölümü mezunu olmak. KPSSP3 EN AZ 60 E KONYA
THS Elektrik Teknisyeni 2 Lise Dengi Okulların Elektrik bölümü mezunu olmak KPSSP94 EN AZ 75 E İSKENDERUN KONYA
THS Ağaç İşleri Teknisyeni 2 Lise Dengi Okulların Ağaç İşleri veya Mobilya Dekorasyon bölümü mezunu olmak KPSSP94 EN AZ 70 E ANKARA-KONYA
THS Harita Kadastro Teknikeri 2 2 Yıllık Meslek Yüksek Okullarının Harita Kadastro bölümü mezunu olmak KPSSP93 EN AZ 75 E ESKİŞEHİR DİYARBAKIR
THS Dem.Kay. Tekns. 1 Lise Dengi Okulların Metal İşleri bölümü mezunu olmak KPSSP94 EN AZ 70 E ANKARA
YHS Güvenlik Görevlisi/ Hizmetli 2 Lise veya Lise Dengi Okul mezunu ve boyu 165 cm?den fazla olmak KPSSP94 EN AZ 80 B ANKARA
YHS Aşçı 4 Aşçılık Meslek Lisesi, Aşçılık Meslek Yüksekokulu mezunu olmak veya 3308 sayılı kanuna göre aşçılık dalında ustalık-kalfalık belgesine veya aşçılık bonservisine sahip olup lise veya dengi okul mezunu olmak. KPSSP93 KPSSP94 E MUHTELİF
  TOPLAM 27        

3. BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞART VE NİTELİKLER:

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesinde belirtilen genel şartlar ( A bendinin 6 ncı fıkrası hariç) ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı için aranan özel şartlara sahip olmak.

b. 2004 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-2004) veya 2006 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavı/1 (2006-KPSS/1)?na girmiş olmak.

c. İlan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibariyle istenen öğrenim şartını taşımak.

ç. Daha önce Hava Kuvvetleri Komutanlığının sivil memur alımlarına müracaat ederek kaybetmiş olmamak.

d. Başvuru tarihi son günü (04 Eylül 2006) itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 31 yaşından gün almamış olmak (04 Eylül 1976 ? 04 Eylül 1988 tarihleri arasında doğmak)

e. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi görevlerde daha önce çalışmış veya halen çalışıyor olmamak. (Uzman Erbaş/Çavuş olarak görev yapan veya halen çalışanların müracaatı kabul edilmeyecektir.)

f. Erkek adaylar için, başvuru tarihi son günü (04 Eylül 2006) itibariyle muvazzaf askerlik hizmetini normal süresi içinde fiilen tamamlamış olmak.

g. Değerlendirmede başarılı olan adaylar için sevk edilecekleri Askeri Hastaneden TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine göre ?TSK.lerinde Sivil Memur Adayı Olur? kararlı sağlık raporu almış olmak ve güvenlik tahkikatı sonucunda göreve başlamalarında bir sakınca bulunmamak.

4. BAŞVURULAR :

a. Başvurular (www.hvkk.tsk.mil.tr.) İnternet adresine yapılacak olup, 21 Ağustos 2006 Pazartesi günü saat 09.00?da başlayıp 04 Eylül 2006 Pazartesi günü saat 17.00?de sona erecektir.

b. İnternetten başvuru yapamayanlara müracaatları halinde (başvuru süresince) yardımcı olunacak, posta yoluyla yapılacak müracaatlar ise dikkate alınmayacaktır.

c. Anlaşılmayan konular için 0312 4142174-4143283-4142702 numaralı telefonlar aranabilecek veya ??[email protected].?? e-mail adresinden yardım alınabilecektir.

5. BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İLANI :

Başvuruları uygun görülerek kabul edilen adaylardan, her unvan için belirlenen miktarın (4) katı kadar aday, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre en yüksek puanlıdan başlanarak değerlendirilmeye (mülakata) alınmak üzere İnternet aracılığı ile en geç 08 Eylül 2006 tarihinde ilan edilecektir.

6. BELGE KONTROL YERİ, TARİHİ VE SAATİ:

Mülakata katılacağı belirlenen ve İnternet aracılığı ile duyurulan adaylar 7 nci maddede yazılı belgelerle birlikte başvuru şartları ve nitelikleri kontrol edilmek üzere; 13 Eylül 2006 tarihinde saat 08.00-16.00 saatleri arasında şahsen Hava Kuvvetleri Komutanlığı Nizamiyesine (Bakanlıklar-Ankara) başvuruda bulunacaklardır. Daha sonra veya posta yoluyla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Başvuruya gelmeyenler çıktığı takdirde ??Yedek Çağrılabilir?? kaydı düşülen adaylara verdikleri telefon aracılığı ile aynı gün saat 16.00-18.00 arası çağrı yapılabilecektir.

Mülakata katılmayanlar çıktığı takdirde ihtiyaç durumuna göre yeterli adayın çıkmadığı değerlendirilen unvanlar için (4 katı esasına göre tespit edilen sayıyı aşmayacak şekilde) en yüksek puanlıdan başlayarak telefonla çağrı yapılabilecek ve bu adaylar belirlenen yedek tarihte mülakata alınacaktır.

7. BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERDEN İSTENEN BELGELER :

a. KPSS-2004 veya KPSS 2006/1 sonuç belgesi aslı ve fotokopisi.

b. İş Talep Formu. ( Hv.K.K.lığına gelince doldurulacaktır)

c. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi.

ç. Son üç ay içerisinde çekilmiş, renkli 2 adet vesikalık fotoğraf.

d. En son mezun olduğu okula ait Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (çıkış belgesi) aslı ve fotokopisi.

e. Askerlik Terhis Belgesi fotokopisi.

f. Cumhuriyet Savcılığından alınacak adli sicil belgesi (sabıkası olanlar için mahkeme kararı)

g. Müracaat edeceği unvana ait bonservis, ustalık-kalfalık, ehliyet, vb.belgelerin fotokopisi.

8. MÜLAKAT VE SINAV SONUÇLARI :

a. Başvuru şartları ve nitelikleri kontrol edilen adaylar aşağıda gösterilen tarihlerde mülakat sınavına katılacaktır.

MÜLAKAT MÜLAKAT

UNVANI : TARİH VE SAATİ : YERİ:

VHKİ, Zab.Kat., Eğt.Hiz.Me.,Eczacı, Psikolog, Mimar, İstatistikçi, Güv.Gör./Hizmetli 14 Eylül 2006 Saat:08.00 Hv.K.K.lığı Bakanlıklar-Ankara
Elk.Tekns., Ağaç İşl.Tekns., Harita Kad.Teknr., Dem.Kay.Tekns.,Aşçı 15 Eylül 2006 Saat:08.00 Hv.K.K.lığı Bakanlıklar-Ankara

YEDEK MÜLAKAT TARİHİ: 21 EYLÜL 2006?dır.

b. Uygulama sınavı yapılmayacak olup, gerekli görülen unvanda adaylar; birbirlerine göre kıyaslanmak ve mülakat değerlendirmesinde dikkate almak üzere bilgi ve becerilerini ölçmeye yönelik işleme tabi tutulabileceklerdir.

c. Başvuruda aranan koşullardan herhangi birini taşımadığı veya kaybedildiği sonradan tespit

edilenler hakkında alım işlemi iptal edilecektir.

ç. Yedek kazanan adayların hakkı aynı unvandan yeni bir sınav açılana kadar geçerli olup, ihtiyaç olduğunda diğer garnizonlara atandırılmak üzere kendilerine teklif yapılabilecektir.

d. Değerlendirme sonuçları en geç 20 gün içinde adaylara yazılı tebligat yapılarak duyurulacaktır.