Kocaeli Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 23 Haziran 2014 10:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kocaeli Üniv. Öğretim Üyesi Alım İlanı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize bağlı birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre öğretim elemanı alınacaktır. Basvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, sahsen basvuru yapılacaktır. Posta ile yapılan basvurular geçersizdir. Adaylar http://perdb.kocaeli.edu.tr/is/Form_1b.doc adresinde bulunan o.retim uyeleri basvuru formundan 2 adet doldurarak, 2 adet foto.raf, o.renim belgelerinin fotokopisi, nufus cuzdan fotokopisi ve ozgecmisi ile birlikte,

a) Profesor kadrosuna basvuranlar, bilimsel cal.sma ve yay.nlar.n., docentlik belgesi, ozgecmis ve bu bilgileri iceren CD ile birlikte 6 tak.m sunacaklar.

b) Docent kadrosuna basvuranlar, bilimsel cal.sma ve yay.nlar.n. docentlik belgesi, ozgecmis ve bu bilgileri iceren CD ile birlikte 4 tak.m sunacaklar.

c) Yard.mc. Docent kadrosuna basvuranlar , bilimsel cal.sma ve yay.nlar.n. doktora diplomas. , ozgecmis ve bu bilgileri icerenr CD ile birlikte 4 tak.m olarak sunacaklar.

d) Profesor ve Docent kadrolar. devaml. statudedir.

e) ilan edilen kadro derecesinde olanlar muracaat edebilecekler ve hizmet sureleri ile bulunduklar. Kazan.lm.s Hak Ayl... derece ve kademelerini belirten belgelerini vermeleri gerekmektedir.

Yurtdısından alınan diploma veya ünvanların Üniversitelerarası Kurul?ca esdeğerliliğinin yapılmıs olması gerekmektedir.

İlgililere Duyurulur.