Hitit Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Giriş : 21 Haziran 2014 08:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hitit Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı

İlan Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirlenen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği?nin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Ayrıntılı bilgi www.hitit.edu.tr web adresinde mevcuttur.

Duyurulur.

Tel: 0 364 219 20 90

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI UNVAN ADET DER. AÇIKLAMA
İLAHİYAT FAK. FELSEFE VE DİN BİLİMLERİ DİNLER TARİHİ Prof. 1 1 Yeni Dinler ve Kültler Konusunda Çalışmalar Yapmış Olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. POLİMER MÜHENDİSLİĞİ - Prof. 1 1 Yarıiletken Polimerlerin Sentezi ve Radyasyon Etkisinin İncelenmesi ile Plastik Radyasyon Dedektör Üretimi Konularında Çalışmalar Yapmış Olmak.
FEN-EDEBİYAT FAK. MATEMATİK   Doç. 1 1 Matematik Alanında Doçent Ünvanı Almış Olmak ve Yüzeylerin Gönderim Sınıfları Grubu Konusunda Çalışmalar Yapmış Olmak.
FEN-EDEBİYAT FAK. MATEMATİK   Doç. 1 1 Matematik Alanında Doçent Ünvanı Almış Olmak ve Kompleks Kontakt Diferansiyel Geometri Konusunda Çalışmalar Yapmış Olmak.
FEN-EDEBİYAT FAK. BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI   Doç. 1 3 Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümünde doktora yapmış olmak ve ilgili alanda doçentlik belgesine sahip olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ   Doç. 1 1 İlgili alanda doçent ünvanı almış olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ   Doç. 1 1 İlgili alanda doçent ünvanı almış olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ   Doç. 1 2 İlgili alanda doçent ünvanı almış olmak.
TIP FAK. TEMEL TIP BİLİMLERİ BİYOİSTATİSTİK Doç. 1 1 Biyoistatistik alanında doçent ünvanı almış olmak, Uyum Analizi, Regresyon Analizi Konularında Çalışmalar Yapmış Olmak ve Tıp Eğitimi Konusunda Deneyimi Olmak.
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ - Yrd. Doç. 1 3 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Lisans Mezunu olmak ve Sedanter Kadınlarda Egzersiz Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak.
FEN-EDEBİYAT FAK. PSİKOLOJİ   Yrd. Doç. 1 2 Klinik Psikolojisi alanında doktora yapmış olmak.
FEN-EDEBİYAT FAK. ARKEOLOJİ   Yrd. Doç. 1 4 Anadolu'nun Tunç Çağı ve Demir Çağı Arkeolojisi Konularında Çalışmalar Yapmış Olmak.
FEN-EDEBİYAT FAK. PSİKOLOJİ   Yrd. Doç. 1 4 Klinik Psikolojisi alanında doktora yapmış olmak
GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAK.     Yrd. Doç. 1 5 Müzikoloji ve Müzik Teorisi Anabilim Dalında Doktora Yapmış Olmak ve Türk Halk Müziği İcrası Alanında Deneyime Sahip Olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ   Yrd. Doç. 1 1 İlgili fakültelerden lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ   Yrd. Doç. 1 3 İlgili fakültelerden lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ   Yrd. Doç. 1 3 İlgili fakültelerden lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ   Yrd. Doç. 2 3 İlgili fakültelerin Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektronik veya Elektronik ve Haberleşme Bölümü lisans mezunu olmak ve alanında doktora yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAK. POLİMER MÜHENDİSLİĞİ   Yrd. Doç. 1 4 Mikro jeller ve Uygulama Alanları Konusunda Doktora Yapmış Olmak.
SAĞLIK Y.O. FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON   Yrd. Doç. 1 2 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
SAĞLIK Y.O. HEMŞİRELİK   Yrd. Doç. 1 3 Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olup, hemşirelik alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
SAĞLIK Y.O. BESLENME VE DİYETETİK   Yrd. Doç. 2 3 Beslenme ve Diyetetik Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
SAĞLIK Y.O. ÇOCUK GELİŞİMİ   Yrd. Doç. 3 3 Çocuk Gelişimi Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
SAĞLIK Y.O. SOSYAL HİZMET   Yrd. Doç. 1 3 Sosyal Hizmet Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
SAĞLIK Y.O. FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON   Yrd. Doç. 1 4 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanda doktora yapmış olmak.
TIP FAK. DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ACİL TIP Yrd. Doç. 1 1 Tıp Doktoru olmak ve Acil Tıp Uzmanı olmak, İntoksikasyonlar konusunda çalışmaları olmak.
TIP FAK. TEMEL TIP BİLİMLERİ ANATOMİ Yrd. Doç. 1 3 Tıp Doktoru olmak.
TIP FAK. DAHİLİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS HASTALIKLARI Yrd. Doç. 1 3 Mezotelyoma ve Akciğer Kanseri Konularında Çalışmalar Yapmış Olmak.
TIP FAK. CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ÜROLOJİ Yrd. Doç. 1 4 Nefron Koruyucu Cerrahi Konusunda Çalışmalar Yapmış Olmak