Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Haziran 2014 08:02, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilim dalarına Yardımcı Doçent alınacaktır.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvuru formunda sınava girecekleri yabancı dillerini belirterek ekinde noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Mezuniyet Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Askerlik Durum Belgesi, 6 Adet Fotoğraf, Adli Sicil Belgesi (E-Devlet şifresi ile https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden alınabilir.) Özgeçmiş ve Yayın Listesi (Doçentlik başvurusunda verilen formata uygun) ile biriikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserierden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek ilgili Fakülteye şahsen veya posta yolu ile başvurucakl ardır.

GENEL AÇIKLAMALAR:

*Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memuriarı Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir.

*Adaylar ilana başvuralarını ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde belirtilen birimlere yapacak ve evraklarını teslim edeceklerdir.

'Postadaki gecikmeler kabul edilmeyeceği gibi istenilen belgelerin bir tanesi eksik olması halinde de müracaatlar kabul edilmeyecektir.

*Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

*Başvuracak adayların öğrenim belgelerinin ve askerlik durum belgesinin aslı veya onaylı bir nüshasını teslim etmeleri gerekmektedir.

'Adayların, bütün yayın dosyalarında yüksek lisans tezi, doktora tezi, özgeçmiş ve yayın listesi ile eğitim durumlarına ilişkin belgelerle birlikte yayınlarını ve özgeçmişlerini içeren bir CD veya DVD'yi başvuracakları birime teslim etmeleri gerekmektedir.

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Üniversitemizde görevli personelin yapacağı başvularda hizmet belgesi, adli sicil belgesi ve askerlik durum belgesi istenilmemektedir.

İlanen duyurulur.

BİRİM/BÖLÜM ANABİLİM DALI / PROGRAM UNVAN DERECE ADET İLANDA ARANAN ŞARTLAR
EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Psikoloji Uygulamalı Psikoloji Yrd.Doç 4 1 Alanında Doktora yapmış olmak.
Felsefe Sistematik Felsefe Yrd.Doç 4 1 Alanında Doktora yapmış olmak.
Felsefe Türk İslam Düşüncesi Tarihi Yrd.Doç 4 1 Alanında Doktora yapmış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Yrd.Doç . 4 2 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Yrd.Doç . 1 1 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında doktora yapmış olmak.
Yabancı Diller Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi Yrd.Doç . 1 1 İngiliz Dili Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
Yabancı Diller Eğitimi İngiliz Dili Eğitimi Yrd.Doç . 4 1 İngiliz Dili Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
Yabancı Diller Eğitimi Arap Dili Eğitimi Yrd.Doç . 5 2 Arap Dili Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Eğitimi Yrd.Doç . 4 1 Resim-İş Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Eğitimi Yrd.Doç . 5 1 Resim-İş Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Yrd.Doç . 4 2 Müzik Eğitimi alanında doktora yapmış olmak.
FEN FAKÜLTESİ
Matematik Uygulamalı Matematik Yrd.Doç 1 1 Matematik alanında Doktora yapmış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kentleşme ve Çevre Sorunları Yrd.Doç 1 1 Kamu Yönetimi Bölümü Lisans mezunu olmak. Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak.