Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 30 Mayıs 2014 08:22, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine. 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunun ilgili maddeleri gereğince Doçent ve Yardımcı Doçent alınacaktır. Adayların ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Doçentlerin Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına Yardımcı Doçentlerin ilgili birime başvurmaları, adayların r«p://wıw.bilecik.edu.fr/Dosya/Areiv/Yor« web adresinde mevcut başvuru koşullarını sağlıyor olmaları gerekmektedir.

İSTENEN BELGELER: Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların, www.bilecik.edu.tr adresinde bulunan müracaat formu, başvurdukları birim ve Anabilim Dalını belirten dilekçe, özgeçmiş. 2 (iki) adet fotoğraf. Öğrenim belgeleri ile yayın listesi ve yayınları, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını. Üniversiteye katkılarını kapsayan belgeleri 4 (dört) takım dosya halinde teslim etmeleri gerekmektedir ilanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bilecik.edu.tr adresinden ulaşılabilir

Not: Müracaatlar şahsen yapılacak olup, posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Birimi Bölümü AnabilimDalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Adet Açıklama
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi Doçent 1 1 AB ve Turk Dış Politikası alanında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Doçent 1 1 Gomulu Sistemler konularında çalışmaları olmak.
Mühendislik Fakültesi Kimya ve Süreç Mühendisliği Kimya ve Süreç Mühendisliği Yardımcı Doçent 3 1 Katalizör Hazırlama ve Yakıt Kalitesini İyileştirme konularında çalışmaları olmak
Mühendislik Fakültesi Makine ve İmalat Mühendisliği Makine ve İmalat Mühendisliği Yardımcı Doçent 3 1 İleri Ekserjı Analizi konularında çalışmaları olmak
Mühendislik Fakültesi Makine ve İmalat Mühendisliği Makine ve İmalat Mühendisliği Yardımcı Doçent 3 1 Akışkanlarda Isı Transferi ile ilgili çalışmalan olmak.
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Seramik ve Cam Seramik ve Cam Doçent 1 1 Bakır Kırmızısı Sırlar hakkında çalışmaları olmak.
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Seramik ve Cam Seramik ve Cam Yardımcı Doçent 3 1 Taş malzemelerinin seramik sanatı ve teknolojisinde kullanımı konularında çalışmaları olmak.