Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Mayıs 2014 11:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma ölçütlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi belirtilen şartları sağlayanlardan öğretim Üyesi alınacaktır,

İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ UNVANİ ABD DRC. ADET ARANAN NİTELİKLER
AKDAĞMADENİ MYO Yrd. Doç. - 3 1 Tekstil Mühendisliği Bölümü mezunu olup, aynı anabilim dalında doktora yapmış ve Doğal Lif Takviyeli Sandviç Kompozit Yapılar konusunda çalışmaları olmak.
EĞİTİM FAK. Yrd. Doç. Fen Bilgisi Eğitimi 3 1 Fizik Bölümünde doktora yapmış olup, Hücre Zararlarında Enerji Hesaplamaları üzerinde çalışmaları olmak.
Yrd. Doç. Eğitim Programları ve Öğretim 1 1 Doktorasını Program Geliştirme alanında yapmış ve çocuk hakları konusunda çalışmaları olmak.
FEN-EDEBİYATFAK. Doç. (Daimi) Türkiye Cumhuriyeti Tarihi 1 1 Siyasi Partilerin en az birinin program ve siyasi gelişme eğilimleri ve Alman Seyyah A.D. Mordtmann konusunda çalışmaları olmak.
MÜH-MİM. FAK. Yrd. Doç. Makine Mühendisliği 3 1 Rotor Dinamiği konusunda çalışma yapmış olmak.
Yrd. Doç. Jeoloji Mühendisliği 3 1 Jeoloji Mühendisliği Anabilim Dalında doktora yapmış olup, Bor Minerallerinin eser element içeriği ile ESR özelliği konusunda çalışmaları olmak.
TİP FAK. Prof. (Daimi) Noroloji 1 1 -
Prof. (Daimi) Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon 1 1 Skolyoz prevelansı ve el rahabilitasyonu konularında çalışmaları olmak.
Doç. (Daimi) İç Hastalıkları 1 1 -
Doç. (Daimi) Kadın Hastalıklan ve Doğum 1 1 -
Yrd. Doç.** Göz Hastalıkları 3 1 ROP konusunda çalışmış olmak.
Yrd. Doç.* Kalp ve Damar Cerrahisi 3 1 -
Yrd. Doç.* Kulak Burun Boğaz Hastalıklan 3 1  
Yrd. Doç.* Radyoloji 3 1 -

-Başvuru Adresi: Profesör ve Doçent kadroları için Personel Daire Başkanlığına, Yrd. Doç. Kadrosu içinde ilgili birimlere başvuru yapılacaktır.

*: Mecburi Hizmet Yükümlülüğü bulunmamak.

**: Başvuru tarihi itibariyle en çok 6 ay mecburi hizmeti kalmış olmak.