Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 15 Mayıs 2014 08:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize, 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim elemanları alınacaktır. Adayların, 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartlan taşımaları gerekmektedir. (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

1- Profesör Kadrosuna Müracaat Edeceklerin üilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

2- Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin: Dilekçeleri ekinde özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile başvurmaları gerekmektedir.

3- Yardımcı Doçent Kadrosuna Müracaat Edeceklerin : Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlannı kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir. Yardımcı Doçent kadrolanna Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ VE TARİHİ:

Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, diğer adayların ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmalan gerekmektedir. Yardımcı Doçent Adayları için yabancı dil sınavının yer ve tarihi ilgili birimlerce bildirilecektir. Müracaatlar ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılmalıdır.

BİRİM BÖLÜM ANABİLİM DALI ÜNVANI DRC ADET AÇIKLAMA
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Farmakoloji ve Tıbbi Farmakoloji Prof. 1 1 Tıbbi Farmakoloji alanında doktora yapmış olmak ve aynı alanda doçentlik unvanı almış olmak, miyokardiyal iskemi-reperfüzyon alanında çalşmalan bulunmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsletme   Doç. 1 1 Muhasebe alanında doçent unvan almış olmak.
Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Sistematik Felsefe Doç. 1 1 Din Felsefesi, Ahlak Felsefesi ve Kültür Felsefesi üzerinde çalışmış olmak. Uluslararası bir projede görev yapmış olmak.
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda isleme Gıda Teknolojisi Doç. 1 1 İlgili alanda doktorasını yapmış ve doçentliğini almış olmak, beyaz etlerde fim ve kaplamalar üzerine çalışmalar yapmış olmak.
Kahta Meslek Yüksekokulu Su Ürünleri   Doç. 1 1 Maıinasyon ve Dondurulmuş Balık konularında çalışmalar yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Biimleri Gocuk Cerrahisi Yrd.Doç . 1 1 Raflarda deneysel olarak oluşturulan özofagus koroziv yanıklarında mezenkimal kök hücre uygulamasının yara iyileşmesi üzerine etkileri üzerinde çalışmış olmak.
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yrd.Doç . 3 1 Prematüre Retinopatisi (ROP) konusunda deneyimli olmak, yenidoğan konusunda en az 3 yıl deneyimli olmak.