Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mayıs 2014 10:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Üniversitemiz Sağlık Araştrma ve Uygulama Merkezine 657 Sayılı Devlet Memurlan Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştjnlmak üzere Sözleşmeli Personel Calıştınlmasına ilişkin Esaslar'ın Ek Madde-2/b Fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanda 5 (beş) sözleşmeli personel alınacaktır.

Unvan Adedi Aranan Nitelikler
HEMŞİRE 5 Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümü mezunu olmak.

I. BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

1 - Başvuracak adaylarda yukanda belirtilen nitelikler ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

3- Adaylann bu sözleşmeli pozisyonlan tercih edebilmeleri için 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans) girmiş olmalan gerekir. Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı kullanılacaktır.

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

II. BAŞVURU :

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2- Diploma fotokopisi,

3- KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi

4- 1 adet fotoğraf

5-Adayın son bir yıl içinde kamu kurum ve kuruluşlarının 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarında çalışmadığını beyan ettiği 'TAAHHÜT BELGESİ" ile "Başvuru Formu" Üniversitemizin www.ibu.edu.tr web adresinden temin edilecek olup; adaylann şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

III. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi, başvuru süresi bitiminden 10 (on) iş günü içinde www.ibu.edu.tr web adresinden ilan edilecektir.ilan edilen kadronun iki katı kadar yedek belirlenecektir, Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı veya atama hakkını kaybettiği takdirde atanmaya hak kazanan yedekler sırası ile aynı web adresinden ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, aynca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adaylann sonuçlann ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar, haklannı kaybederler.