Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Mayıs 2014 09:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşullan taşımaları gerekmektedir. Adayların ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde istenilen belgelerle birlikte, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmalan gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular ve eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir. Adayların aşağıda belirtilen şartlan taşımalan gerekmektedir.

1 - Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylann; başvurduklar anabilim dalını ve yabancı dilini belirtir dilekçelerine özgeçmiş, diplomalarının tasdikli sureti (lisans, yüksek lisans ve doktora), nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı teslim edeceklerdir. Kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini müracaat dosyalanna eklemeleri gerekmektedir.

2- Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran tüm adaylar 2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde belirtilen yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup sınav tarihi daha sonra duyurulacaktır. 3- Yabancı ülkelerden alınan diplomalann Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
BÖLÜM ANABİLİM DALI KADRO UNVANI DRC. ADET ARANAN ŞARTLAR
Çevre Mühendisliği/Çevre Bilimleri Yardımcı Doçent 3 1 Göl Alglerinin kalitatif ve kantitatif olarak incelenmesi konusunda çalışmış olmak.
Kimya ve Proses Mühendisliği/Kimyasal Teknolojiler Yardımcı Doçent 3 1 Endoperoksit.triazin ve tiyazol yapısı içeren bileşiklerde kristalografi.spektroskopi ve molekiiler modelleme konusunda çalışmış olmak.
Jeoloji Mühendisliği/Mineraloji ve Petrokimya Yardımcı Doçent 1 1 Süstaşı oluşumlannın Mineralojik ve Gemolojik özellikleri konusunda çalışmış olmak.
TİP FAKÜLTESİ
BÖLÜM/ANABİLİM DAÜ KADRO UNVANI DRC. ADET ARANAN ŞARTLAR
Dahili Tıp Bilimleri /Kardiyoloji Yardımcı Doçent 1 1 Hipertansif hastalarda Endotelin-1 ve Aortik Stiffness konusunda çalışmış olmak.
Dahili Tıp Bilimleri /Kardiyoloji Yardımcı Doçent 1 1 Hipertrofik Kardiyomiyopai ve Mitral Kapak Prolapsusu hastalıktan alanında çalışmış olmak.
Cerrahi Tp Bilimleri/Göz Hastalıkları Yardımcı Doçent 3 1 Primer Piterjiyum tedavisinde serbest Konjoküval Otogreft konusunda çalışmış olmak.
Cerrahi Tp Bilimleri/Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Yardımcı Doçent 1 1 Obstrüktif Uyku Apne Sendromu hastalarında erken kardiyak etkilenmenin saptanması konusunda çalışmış olmak.
Temel Tıp Bilimleri/Tıbbi Biyokimya Yardımcı Doçent 3 1 Tıp doktoıu olmak ve Mitokondriyal Genom üzerine çalışmış olmak.