Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Mayıs 2014 07:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Müracaat etmek isteyenlerin http://www.beun.edu.tr sayfasında yazılan başvuru koşullarını yerine getirmiş olmaları şarttır.


ANABILIM DALI Doçent Yrd.Doç. AÇIKLAMA
İKTİSADI VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
SİYASET VE SOSYAL BİLİMLER   1 Yerel yönetimlerde kalite yönetimi, özürlü istihdamı ve engellilerin istihdamı konularında çalışmaları olmak.
EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
SOSYAL BİLGİLER EĞİTİMİ   1 Beşeri ve ekonomik coğrafya alanında doktora yapmış olmak.
FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ (İLKÖĞRETİM) 1   Eğitim Bilimleri ve öğretmen Yetiştirme Temel Alanı, Alan Eğitimi (Fen Bilgisi Eğitimi) Bilim Alanında doçent ünvanı almış olmak.
EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİM 1   Eğitim Bilimleri ve öğretmen Yetiştirme Temel Alanı, Eğitim Bilimleri (Eğitim Programları ve öğretim) Bilim Alanında doçent unvanı almış olmak.
SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1   Eğitim Bilimleri ve öğretmen Yetiştirme Temel Alanı, Alan Eğitimi (Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi) Bilim Alanında doçent unvanı almış olmak.
EĞİTİM YÖNETİMİ, TEFTİŞİ, PLANLAMASI VE EKONOMİSİ   1 öğretimde Liderlik ve Akademik Müfredat alanında doktora çalışması yapmış olmak ve bu alanda akademik yayınlar yap- mış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
UYGULAMALI JEOLOJİ   1 Madencilikte Toz Problemi, Solunabilir Toz İçinde Kuvarsın Analizi, Pnomokonyoz alanında çalışma yapmış olmak.
ELEKTRİK TESİSLERİ   1 Elektrik Makineleri ve Adım Motorları alanında çalışma yapmış olmak.
FOTOGRAMETRI   1 PS Insar konusunda çalışma yapmış olmak.
YAPI MALZEMELERİ 1   Endüstriyel Yan Ürünlerin Kuruma Rötresine Etkileri üzerine çalışma yapmış olmak.
ECZACILIK FAKÜLTESİ
ANALİTİK KİMYA 1   Metot geliştirme, kromatografik yöntemler ve bunlann çevre, gıda ve biyolojik örneklere uygulanmalan alanında çalışmış olmak.
ECZACILIK TEMEL BİLİMLERİ   1 Moleküler algılayıcılar, pürin türevlerinin sentezi ve DNA ile etkileşimleri ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.
ÇAYCUMA MESLEK YÜKSEKOKULU
MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI   1 "Ekonomik özgürlükler Üzerine Karşılaştırmalı Analiz" konusunda çalışma yapmış olmak ve alanında en az 5 yıl ders verme deneyimine sahip olmak.