Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 10 Mayıs 2014 07:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitesimiz Atatürk Eğitim Fakültesine aşağıda belirtilen Bmlüm ve Anabilim Dalına 2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz Ogretım Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla Profesör alınacaktır.

Profesör kadrosu daimi statüde olup başvuracak adayların Anabilim Dalı ile "Başlıca Araştırma Eserini" belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, ilgili yönetmelik ve yönergeye uygun hazırlanmış 6 takım dosyasını, ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Rektörlüğümüze bizzat başvurmalar, gerekmektedir.

Yabancı dille eğitim yapan birimlere müracaatlarda Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil öğretim, ve Yabancı Dılle öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik uygulanmaktadır. Yurtdışından alınmış diplomaların üniversitelerarası kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır

İlan olunur

BİRİM ADI BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI KADRO UNVANI ADEDİ ARANAN ŞARTLAR

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Profesör 1 Müzik Eğitimi alanında yurtdışı yayınları olmak.