Çankırı Kızılırmak SYDV Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Mayıs 2014 19:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Çankırı Kızılırmak SYDV Personel Alım İlanı


Kızılırmak SYDV 1 (Bir) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alım İlanı

KIZILIRMAK SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI PERSONEL ALIM İLANI

Çankırı Kızılırmak Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 16/02/2012 tarihli ve 2012/01 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan "SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" ve 4857 Sayılı İş Kanununa tabi şekilde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü' nün 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı Genelge doğrultusunda 1 (Bir) adet "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi" unvanında personel istihdam edilecektir.

İşin Adı: Sözleşmeli Personel Alımı

İşin Süresi: Belirsiz Süreli

Personelin Unvanı: 1 (Bir) adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

İstihdam Edilecek Personel Sayısı: 1 (Bir)

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

3- Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını bitirmiş. 35 yaşını doldurmamış olmak

4- Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

6- Türk Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihale ve alım satanlara fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

7- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak.

8- Personel Alımında ÖSYM tarafından 2012 ve 2013 yıllarında Lisans mezunları için Yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan türü (KPSS))3 türünden en az 60 Puan Almış olmak.

9-Adaylar, başvurulan pozisyon için mülakat listesi açıklanıncaya (Mülakat Listesine girilmesi durumunda mülakat sonuçlanıncaya) kadar 1 ilana başvuru yapabilecektir.

10- Mülakata, özel şartlara ilişkin kanıtlayıcı belgeleri teslim eden adaylar arasından KPSS P3'ten en yüksek puanı alan açık kadro sayısının 5(Beş) katı kadar aday çağrılacaktır.

11-Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel ve ruhsal hastalık yada sakatlık ile özrü bulunmamak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Unvanı ile alınacak personelde aranan şartlar:

1) 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının Fen Edebiyat,İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinin birinden mezun olmak veya dengi okul mezunu olmak.

2) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

3) İlan tarihi itibariyle vakfın bulunduğu il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve işe alındıktan sonra da ikamet etmeyi kabul ve taahhüt etmek, ( Sınavda başarılı olan aday için geçerli)

4) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sağlığı ile özrü bulunmamak.

5) Tercihen bilgisayar programları kullanabilmek. (Windows, Microsoft Ofis; Excel, Word, PowerPoint, Access, Internet)

6) İşin niteliği ve hizmetin gereği, erkek personel alınacaktır.

7) Tercihen en az B tipi sürücü belgesine sahip olmak.

8) Mülakata katılacak adaylara; Genel yetenek ve genel kültürü, öz güveni ve ikna kabiliyeti, bir konuyu ifade yeteneği ve muhakeme gücü, bilimsel ve teknolojik gelişmelere karşı açıklığı gibi hususlarda değerlendirme yapılacaktır.

2-BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

Aşağıda istenen belgeler 14.05.2014- 16.05.2014 tarihleri arasında Vakıf Müdürlüğüne bizzat elden teslim edilmesi gerekmektedir.

1) Özgeçmiş kendi el yazısı ile yazılmış olacak.

2) Diploma veya mezuniyet Belgesi.

3) (T.C.Kimlik numaralı) Nüfus cüzdanı fotokopisi Nüfus aile kayıt Örneği.

4) KPSSP3 sınav sonuç belgesi

5) 2 adet vesikalık fotoğraf

6) Çalışmasına engel olmayacağını gösteren sağlık raporu

7) Adli Sicil Kaydı olmadığına dair belge

8) Askerlikle ilgisi olmadığını gösterir belge

4- PERSONEL ÜNVANI VE ÖDENECEK ÜCRET

3-1) Unvanı :1(Bir) adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi,

3-2) Ücret ;16/02/2012 tarihli ve 2012/01 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan "SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar" da belirlenen ücret.

5) BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ATAMA

5-1- Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetince oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından, Belirsiz Süreli Sözleşmeli Personel alımı ile ilgili başvuruda bulunan adayların, ilan edilen niteliklere uygunluğu incelenecektir.

5-2- Değerlendirme sonucunda alınacak personel sayısının 5(Beş) katı kadar 5 aday (Beş) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 21.05.2014 Çarşamba günü saat 14.00'de Hükümet Konağı Toplantı Salonuna mülakata çağrılacaktır.Mülakat sınavı 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek olup en az 70 (Yetmiş) puan alan sınavı kazanıp sıralamaya girecektir.

5-3-Vakfımız Mülakat sonunda personel alıp almamakta serbesttir.

5-4-Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen yedek aday çağırılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır

5-5-Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek elemanın ataması yapılacaktır. Belirtilen süre içinde görevine başlamayan veya eksik evrakını teslim etmeyenlerin yerine puan sırasına göre diğer adaylardan çağırılabilir

6- BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

Başvurular 05.05.2014-13.05.2014 tarihleri arasında (13.05.2014 Salı günü mesai bitimine kadar başvuru yapabilecektir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün "SYDV Personel Alım İlanları" bölümü üzerinden online olarak yapılacaktır.
(www.sosyalyardimlar.gov.tr) http://app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx adresinden yapılacaktır.