Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 19 Nisan 2014 07:50, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin çeşitli birimlerine, 2547 Sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesine göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adaylar;

Profesör kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve yayın listesi, Doçentlik Belgesi, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 6 (altı) adet dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına;

Doçent kadroları için, başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişleri, Doçentlik Belgesi örneği ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) adet dosyayı ekleyerek, Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına;

İlana müracaat edecek adayların ilanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) gün içerisinde müracaat etmeleri gerekmektedir.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama İlkeleri Hakkında Yönergesi, Yayın dosyası tanzim listesi ve özgeçmiş formatı, Üniversitemizin http://pdb.mehmetakif.edu.tr/ İnternet adresinden temin edilebilir.

BİRİMİ/BÖLÜMÜ PROGRAMI/ANABİLİM DALI ÜNVANI TAHSİS EDİLEN KADRO  
    DERECESİ ADEDİ NİTELİKLERİ
EĞİTİM FAKÜLTESİ
Eğitim Bilimleri Eğitim Programı ve Öğretimi Doçent 2 1 Eğitim Programı ve Öğretimi alanında doktora yapmış olmak, öğretmen eğitimi ile ilgili akademik çalışmaları olmak.
Eğitim Bilimleri Eğitim Programı ve Öğretimi Yrd. Doç. 1 1 Eğitim Programı ve öğretimi alanında doktora yapmış olmak. Araştırmaya dayalı öğrenme konusunda çalışmaları olmak.
İlköğretim Sınıf Eğitimi Yrd. Doç. 1 1 İlk ve/veya orta öğretimde anlama güçlüğü çeken öğrencilerin eğitimi ve karma sınıflardaki davranışları üzerindeki etkileri konusunda çalışması olmak.
İlköğretim Fen Bilgisi Eğitimi Yrd. Doç 1 1 Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak ve Işbirlikli öğrenme konularında çalışmaları olmak
Güzel Sanatlar Müzik Eğitimi Yrd. Doç. 1 1 Sanat ve tasarım alanında sanatta yeterlilik derecesine sahip olmak ve koro alanında çalışmaları olmak.
VETERİNER FAKÜLTESİ
Klinik Bilimler Dölerme ve Suni Tohumlama Profesör 1 1 Çalışmaları Repeat Breeder ineklerde döl verimi konularında olmak
Zootekni ve Hayvan Besleme Hayvan Besleme ve Beslenme Hast . Profesör 1 1 Aspir ve Pamuk Tohumu konularında çalışmaları olmak
Klinik öncesi Bilimler Parazitoloji Doçent 1 1 Köpeklerde Askarit enfeksiyonları üzerine çalışmaları olmak
Klinik Öncesi Bilimler Patoloji Doçent 1 1 Leptospriozis ve Pastörellozis üzerine çalışmaları olmak
Zootekni ve Hayvan Besleme Zootekni Yrd. Doç. 1 1 Tuj . Hemşin ve Yerli Türk Kazlarının karkas özellikleri üzerine çalışmaları olmak
Veteriner Hekimliği Temel Bilimler Anatomi Yrd. Doç. 1 1 Kasların yapısal ve fonksiyonel özellikleri üzerine çalışması olmak
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ
Matematik Uygulamalı Matematik Yrd. Doç 1 1 Kesirli basamaktan lineer olmayan diferansiyel denklem sistemi üzerine çalışmış olmak.
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Kamu Yönetimi Yönetim Bilimleri Yrd. Doç. 1 1 Kamu Yönetiminde doktora yapmış olmak. Sağlıkta dönüşüm programı üzerine çalışmaları olmak.
MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ
Polimer Mühendisliği Polimer Mühendisliği Yrd. Doç 2 1 Elektromanyetik koruyucu örme kumaş ve kompozitleri üzerinde çalışmaları olmak.
Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Yrd. Doç 3 1 Bilgi, asimetrik bilgi, elektronik ticaret, tüketici güveni ve dalgacık dönüşümü tekniği konularında çalışmalar yapmış olmak.
TURİZM İŞLETMECİLİK VE OTELCİLİK YUKSEKOKULU
Turizm Rehberliği - Yrd. Doç. 3 1 Seyahat İşi. ve Turizm Rehberliği Mezunu olmak. İş Tatmini ve beş faktör kişilik özellikleri ilişkisi üzerine çalışması olmak.
BUCAK ZELİHATOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YUKSEKOKULU
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri - Doçent 1 1 Doçentliğini Yönetim ve Strateji Alanında almış olmak.
Muhasebe ve Finansman Yönetimi - Yrd. Doç. 4 1 Finansal Sermaye Akımlarının Makro Ekonomik Göstergelerle ilişkisi üzerine çalışması olmak.
Muhasebe ve Finansman Yönetimi - Yrd. Doç. 4 1 Muhasebe Standartları ve Ivlali Analiz Üzerine çalışması olmak.
BUCAK SAĞLIK YÜKSEKOKULU
Hemşirelik Cerrahi Hemşireliği Yrd. Doç. 5 1 Doktorasını Anatomi Anabilim Dalında yapmış olmak.
SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Büro Hizmetleri ve Sekreterliği Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Yrd. Doç 5 1 Yüksek Lisansını Büro Yönetimi Eğitimi. Doktorasını İşletme alanında yapmış olmak, yönetim tarzları ve informal iletişim üzerine çalışmaları olmak.
BUCAK EMİN GÜLMEZ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Tasarım Moda Tasarımı Yrd. Doç 3 1 İplik Fabrikalarında Slx Sigma konusunda çalışması olmak.
AĞLASUN MESLEK YÜKSEKOKULU
Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bankacılık ve Sigortacılık Yrd. Doç. 3 1 Halka arzın firma mali performansına etkisi üzerine çalışması olmak.
TEFENNİ MESLEK YÜKSEKOKULU          
Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bitki Koruma Yrd. Doç. 1 1 Kurşun ve çinkonun, arpa ve beyaz turptaki bazı anatomik, morfolojik etkilen üzerine çalışması olmak.