Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 14 Nisan 2014 07:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz Birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi, 2547 sayılı Kanununun 23. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır, ilanla ilgili tüm bilgiler Üniversitemizin www.osmaniye.edu.1r ınternet adresinde yer almaktadır.

Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Ünvanı Derece Adet Açıklamalar
İ.İ.B.F. İktisat İktisat Teorisi Yrd. Doç. Dr. 5 1 İktisat Teorisi Anabilim Dalında doktora ve İktisadi şoklar konu- sunda çalışmalar yapmış olmak.
Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gıda Teknolojisi   Yrd. Doç. Dr. 5 1 Gıda Mühendisliği Anabilim Da- lında doktora ve antimikrobiyel yenilebilir film/kaplamalar konu- sunda çalışmalar yapmış olmak.
Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gıda Teknolojisi   Yrd. Doç. Dr. 5 1 Fakültelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun ve Gıda Anabilim dalında doktora yapmış olmak.
Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gıda Teknolojisi   Yrd. Doç. Dr. 5 1 Gıda Mühendisliği Anabilim Da- lında doktora ve sucuk üretimi ve mikrobiyolojisi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tanm İşletmeciliği   Yrd. Doç. Dr. 5 1 Toprak bilimi ve bitki besleme konusunda doktora, organik tanm ve mikoriza konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tarırr İşletmeciliği   Yrd. Doç. Dr. 5 1 Meyve yetiştiriciliği ve ıslahı bilim dalında doktora ve mantar yetiştiriciliği konusunda çalışmalar yapmış olmak.
Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tarıır İşletmeciliği   Yrd. Doç. Dr. 5 1 Tarım Ekonomisi Anabilim Dalında doktora ve tarım işletmelerinin verimliği üzerine çalışmalar yapmış olmak.