Gaziantep Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 25 Temmuz 2006 20:46, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziantep Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili Yönetmelik uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen yapılacaktır.

1-İlan edilen Profesör kadrosu daimi statüdedir. Adayların başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 7 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

2-İlan edilen doçent kadroları daimi statüdedir.Adayların başvuracakları anabilim dalını  belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 5 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

3-Yardımcı Doçent adayları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve  diplomalarını ekleyerek hazırlayacakları 5 nüsha dosya ile birlikte ilgili fakülte dekanlıklarına başvuracaklardır.

4-Tüm adayların Üniversite Yönetim Kurulu tarafından profesör, doçent ve yardımcı doçent kadroları için belirlenen şartları sağlamaları gerekmektedir. Bu şartlar Üniversitemizin WEB Sitesi olan www.gantep.edu.tr sayfasında görülebilir.

(*) Hematoloji İhtisası yapmış olmak.
(**) Yoğun Bakım ihtisası yapmış olmak.
(***) Hidrobiyoloji ihtisası yapmış olmak.

kadrolar için tıklayınız