Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 24 Şubat 2014 08:48, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma ölçütlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurlan Kanununun 48. maddesi belirtilen şartlan sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır, ilanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

BİRİMİ UNVANI A.B.D. DRC. ADET ABANAN NİTELİKLER

TIP FAK* Yrd.Doç. Kardiyoloji 1 1

EĞİTİM FAK. Yrd. Doç. Sosyal Bilgiler Eğitimi 3 1 Sosyal Bilgiler Eğitimi alanında doktora yapmış olup, ders kitaplarının incelenmesiyle ilgili çalışmaları olmak.

EĞİTİM FAK. Yrd. Doç. Sosyal Bilgiler Eğitimi 5 1 Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında doktora yapmış olup, vatandaşlık ve Türk kimliğinin inşası konularında çalışmalan olmak.

EĞİTİM FAK. Yrd.Doç. ilköğretim Matematik Eğitmi 3 1 Matematik Eğitimi alanında doktora yapmış olup, Matematiksel ispatla ilgili yayınlan olmak.

EĞİTİM FAK. Yrd.Doç. Eğitim Programlan ve öğretim 1 1 Eğitim Programlan ve Öğretimi alanında doktora yapmş olup, matematik ve geometi ders kitaptan yazmış olmak.

Başvuru Adresi: ilgili birimlere başvuru yapılacaktır.

*: Mecburi hizmet yükümlülüğü bulunan adaylar Tıp Fakültesi kadrosuna başvuru yapamazlar.